• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Daim cookies

Daim cookies

billederesultat for Daim cookies
4.8 fra 46 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3.3k
SHARES
FacebookMessenger3.3kPinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  2. november 2023 - Udgivet:  6. marts 2021

Her får du min opskrift på Daim cookies, der er helt uimodståelige kager med Daim. De lækre cookies er nemme at bage, også for børn.

Jeg elsker Daim Cookies, og de er så utrolig nemme at bage.

Samtidig skal dejen til cookies jo ikke hæve, så derfor kan du meget hurtigt lave en god portion af de populære småkager. Som jo faktisk er lidt større.

Her med masser af Daim, hvor jeg har anvendt to pakker med 56 gram i hver.

Opskriften giver cirka 40 cookies.

Se også mine opskrifter på:

  • M&M cookies opskrift med chokoladeknapper
  • Cookies med chokolade
  • Cookies med kokos
  • Cookies med havregryn

Opskrift på Daim cookies

billederesultat for Daim cookies
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Daim cookies

4.83 fra 46 stemmer
Her får du min opskrift på Daim cookies, der er helt uimodståelige kager med Daim. De lækre cookies er nemme at bage, også for børn.
Forb. tid 14 minutter min
Tilb. tid 16 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 40 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 64
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 125 g smør - blødt
  • 70 g brun farin
  • 35 g bagesukker
  • 1 æg
  • 110 g Daim
  • 200 g hvedemel
  • 10 g vaniljesukker
  • 0,5 tsk natron

Fremgangsmåde
 

  1. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Smør blødgøres evt. i mikroovn, hvor det skal have cirka 30 sekunder ved 450W.
  3. Rør det bløde smør med brun farin, bagesukker og et æg. Almindeligt sukker kan selvfølgelig også bruges.
  4. Daim hakkes fint og blandes i dejen.
  5. Vej hvedemel af sammen med vaniljesukker, og tilsæt derefter en halv teskefuld natron. Rør dejen godt sammen.
  6. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  7. Del to dejen i to lige store stykker, og rul den ene ud til en pølse på omkring 35 centimeter.
  8. Med en skarp kniv skærer du 20 Daim cookies ud af dejen og lægger dem på bagepladen. Tryk dem gerne lidt flade.
  9. Bag dem cirka 8 minutter.
  10. Fortsæt på samme med den anden halvdel af dejen, som ligeledes laves til 20 Daim cookies.

Næringsindhold

Kalorier: 64kcalKulhydrater: 9gProtein: 1gFedt: 3gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.1gKolesterol: 11mgNatrium: 42mgKalium: 14mgKostfibre: 0.1gSukker: 5gVitamin A: 85IUVitamin C: 0.01mgCalcium: 6mgJern: 0.3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De færdigbagte cookies er bløde når de kommer ud af ovnen, men bliver sprøde når du køles af på en rist.

Opbevar dine Daim cookies i en tætsluttende beholder.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anni

    juni 13, 2023 at 6:28 pm

    Jeg har svært ved at se, at det er let at lave disse kager. Jeg synes at det tager lang tid, for dejen kan jo overhovedet ikke rulles ud, men må deles i 40 lige store stykker og fordeles på bagepladen.

    Svar
  2. Anja

    november 11, 2022 at 10:30 am

    Man kan ikke rulle dejen ud i en pølse, og da slet ikke skære i den med en kniv. Har man glemt at skrive den måske skulle på køl eller frys i opskriften?

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required