• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Cremet spaghetti i fad - børne- og familievenlig opskrift

Cremet spaghetti i fad - børne- og familievenlig opskrift

cremet spaghetti i fad
4.7 fra 30 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2.2k
SHARES
FacebookMessenger2.2kPinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 28. december 2023 - Udgivet: 30. juni 2021

Cremet spaghetti i fad er en populær familieret, der er et sikkert hit i enhver børnefamilie. Pastaretten laves nemt i fad i ovnen, og er god hverdagsmad.

Denne opskrift på cremet spaghetti i fad er måske din nye livret, for det er en skøn pastaret til ovnen.

Spaghetti-retten har den helt rigtige cremede konsistens, og så er den altså samtidig nem at lave.

Her lavet med både hakket oksekød og hakket kylling, men du kan godt lave den udelukkende med hakket okse. Bedst er den dog når du følger ingredienslisten.

Opskriften er beregnet som en hovedret og aftensmad til fire personer.

Opskrift på cremet spaghetti i fad

cremet spaghetti i fad
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Cremet spaghetti i fad

4.70 fra 30 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Dansk
Kalorier: 250
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 stort løg
  • 3 fed hvidløg
  • 350 g hakket oksekød
  • 150 g hakket kylling
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1,5 tsk rørsukker
  • 1 spsk tørret persille
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk italiensk krydderi
  • 5 dl vand
  • 400 g spaghetti
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl parmesan
  • mozzarella
  • olivenolie

Fremgangsmåde
 

  1. Varm olie op i en stor gryde ved middelvarme, tilsæt de hakkede løg og lad dem stege, til de bliver bløde og gennemsigtige.
  2. Tilsæt det hakkede kød og lad det stege til det er gennemstegt.
  3. Tilsæt hvidløg, lad det stege med til det begynder at afgive duft.
  4. Tilsæt tomater, de tørrede krydderurter og sukker - vend det hele godt rundt. Du kan bruge tørrede krydderurter som du synes - altså din egen blanding af eks. tørret basilikum, timian eller persille.
  5. Hæld vandet ved. Bræk spaghettien i stykker og kom den i gryden. Læg låg på og bring det i kog, lad det småkoge i ca. 8 minutter eller til pastaen er næsten færdig. Rør i det af og til undervejs, så spaghettien ikke klumper sammen.
  6. Hæld fløden i sammen med revet parmesan, vend det hele godt rundt, til osten er helt smeltet.
  7. Hæld det hele i et stort og smurt ovnfast fad. Fordel den revne mozzarella ost ovenpå og sæt i en 175 grader varm ovn (varmluft).
  8. Lad det stå til osten er smeltet og gylden. Server med en salat eller en anden form for grøntsager.

Næringsindhold

Kalorier: 250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Noter

Retten kan forberedes indtil det punkt hvor mozzarellaosten drysses på og den skal i ovnen.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Cremet spaghetti i fad serveres straks - evt. sammen med en lækker tomatsalat.

Se også mine opskrifter på:

Pasta med kødsovs

4.8 fra 138 stemmer
Opskrift på pasta med kødsovs, der er en af de mest populære retter i Danmark. En klassisk spaghetti bolognese til både børn og voksne.
Gå til opskrift
billede med pasta med kødsovs

Spaghetti Carbonara - nem opskrift på pasta carbonara

4.6 fra 101 stemmer
Spaghetti carbonara som den skal laves med bacon og æg. En autentisk opskrift fra Rom, hvor man laver verdens bedste pastai alla carbonara.
Gå til opskrift
spaghetti carbonara

Hjemmelavet pasta

4.8 fra 49 stemmer
Nem og lækker opskrift på hjemmelavet pasta, hvor du kan se og lære at lave frisk pasta fra bunden. Og intet slår en hjemmelavet pastadej.
Gå til opskrift
Billede af hjemmelavet pasta.
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Maiken

    april 25, 2024 at 8:54 am

    Vil gerne lave den ret
    Men der er 2 dåser tomat i
    Tåler ikke. Her du et forslag til erstatning 🙄

    Svar
  2. Charlotte

    maj 04, 2023 at 3:12 pm

    Skal spaghettien koges i 5 dl vand, og blive i vandet efter kogning? Skal man så komme fløde og ost i spaghetti/vandet?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 04, 2023 at 6:12 pm

      Hej Charlotte
      Det hele laves i samme gryde - så vand og spaghetti ned til kødet og det øvrige 🙂
      Pastaen suger jo en del af væden ved kogning.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Forsiden lige nu

billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften
billede med rabarbermuffins
Rabarbermuffins: 12 luftige muffins med rabarber→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
billederesultat for svinemørbrad med honning og soja
Svinemørbrad med honning→ Se opskriften
Salat med kogte kartofler
Salat med kogte kartofler, asparges og radiser→ Se opskriften
billede med spinatsalat
Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg→ Se opskriften
Pandekageroulade
Pandekageroulade med jordbær→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required