Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Cremet spaghetti i fad - børne- og familievenlig opskrift

Cremet spaghetti i fad - børne- og familievenlig opskrift

cremet spaghetti i fad
4.7 fra 30 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2.3k
SHARES
FacebookMessenger2.3kPinterestEmailSMS

Cremet spaghetti i fad er en populær familieret, der er et sikkert hit i enhver børnefamilie. Pastaretten laves nemt i fad i ovnen, og er god hverdagsmad.

Denne opskrift på cremet spaghetti i fad er måske din nye livret, for det er en skøn pastaret til ovnen.

Spaghetti-retten har den helt rigtige cremede konsistens, og så er den altså samtidig nem at lave.

Her lavet med både hakket oksekød og hakket kylling, men du kan godt lave den udelukkende med hakket okse. Bedst er den dog når du følger ingredienslisten.

Opskriften er beregnet som en hovedret og aftensmad til fire personer.

Opskrift på cremet spaghetti i fad

Cremet spaghetti i fad

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
4.7 fra 30 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 stort løg
  • 3 fed hvidløg
  • 350 g hakket oksekød
  • 150 g hakket kylling
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1,5 tsk rørsukker
  • 1 spsk tørret persille
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk italiensk krydderi
  • 5 dl vand
  • 400 g spaghetti
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl parmesan
  • mozzarella
  • olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Varm olie op i en stor gryde ved middelvarme, tilsæt de hakkede løg og lad dem stege, til de bliver bløde og gennemsigtige.
  2. Tilsæt det hakkede kød og lad det stege til det er gennemstegt.
  3. Tilsæt hvidløg, lad det stege med til det begynder at afgive duft.
  4. Tilsæt tomater, de tørrede krydderurter og sukker - vend det hele godt rundt. Du kan bruge tørrede krydderurter som du synes - altså din egen blanding af eks. tørret basilikum, timian eller persille.
  5. Hæld vandet ved. Bræk spaghettien i stykker og kom den i gryden. Læg låg på og bring det i kog, lad det småkoge i ca. 8 minutter eller til pastaen er næsten færdig. Rør i det af og til undervejs, så spaghettien ikke klumper sammen.
  6. Hæld fløden i sammen med revet parmesan, vend det hele godt rundt, til osten er helt smeltet.
  7. Hæld det hele i et stort og smurt ovnfast fad. Fordel den revne mozzarella ost ovenpå og sæt i en 175 grader varm ovn (varmluft).
  8. Lad det stå til osten er smeltet og gylden. Server med en salat eller en anden form for grøntsager.

Næringsindhold

Kalorier250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Noter

Retten kan forberedes indtil det punkt hvor mozzarellaosten drysses på og den skal i ovnen.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Cremet spaghetti i fad serveres straks - evt. sammen med en lækker tomatsalat.

Se også mine opskrifter på:

Pasta med kødsovs
Opskrift på pasta med kødsovs, der er en af de mest populære retter i Danmark. En klassisk spaghetti bolognese til både børn og voksne.
Se opskriften her
billede med pasta med kødsovs
Spaghetti Carbonara - nem opskrift på pasta carbonara
Spaghetti carbonara som den skal laves med bacon og æg. En autentisk opskrift fra Rom, hvor man laver verdens bedste pastai alla carbonara.
Se opskriften her
spaghetti carbonara
Hjemmelavet pasta
Nem og lækker opskrift på hjemmelavet pasta, hvor du kan se og lære at lave frisk pasta fra bunden. Og intet slår en hjemmelavet pastadej.
Se opskriften her
Billede af hjemmelavet pasta.
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Maiken skriver

    april 25, 2024 at 8:54 am

    Vil gerne lave den ret
    Men der er 2 dåser tomat i
    Tåler ikke. Her du et forslag til erstatning 🙄

    Svar
  2. Charlotte skriver

    maj 04, 2023 at 3:12 pm

    Skal spaghettien koges i 5 dl vand, og blive i vandet efter kogning? Skal man så komme fløde og ost i spaghetti/vandet?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      maj 04, 2023 at 6:12 pm

      Hej Charlotte
      Det hele laves i samme gryde - så vand og spaghetti ned til kødet og det øvrige 🙂
      Pastaen suger jo en del af væden ved kogning.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required