Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Grundopskrift på cremet majs som tilbehør

Grundopskrift på cremet majs som tilbehør

cremet majs
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
13
SHARES
FacebookMessenger13PinterestEmailSMS

Den bedste opskrift på cremet majs. Lækre og søde majskerner, der stuves let sammen med persille, og den cremede majs anvendes som tilbehør.

Cremet majs er utrolig nem at lave, og her er min grundopskrift den lækre sag.

Majsene anvendes som tilbehør, og her kan de serveres til at fra hakkebøffer til nyretapper eller en grillet porchetta.

På grund af fløden er cremet majs selvfølgelig ikke slankemad, men til gengæld skal der ikke så stor en portion til hver, da den er meget mættende.

Se også mine opskrifter på:

Majssalat med friske majskolber og spinat

Tunsalat med æbler og majs

Pastasalat med majs, ærter og bacon

Opskrift på cremet majs

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Grundopskrift på cremet majs som tilbehør

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Den bedste opskrift på cremet majs. Lækre og søde majskerner, der stuves let sammen med persille, og den cremede majs anvendes som tilbehør.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 450 g majs (på dåse)
  • 4 dl fløde
  • 1 spsk majsstivelse (udrørt i en smule koldt vand)
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kom 450 g majs og 4 dl fløde i en gryde og varm det op til kogepunktet. Pas på det ikke brænder på!
  2. Rør 1 spsk majsstivelse ud i en smule koldt vand og jævn de cremede majs til en passende konsistens. Bliver cremen for tyk, kan du tilsætte lidt mælk, så den er nem at redde.
  3. Lad det koge et par minutter ved middel varme, så retten når at sætte sig.
  4. 1 håndfuld persille hakkes fint og vendes i.
  5. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier445kcalKulhydrater26gProtein7gFedt38gMættet fedt23gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt10gTransfedt0.01gKolesterol113mgNatrium626mgKalium404mgKostfibre2gSukker10gVitamin A1765IUVitamin C10mgCalcium70mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Cremet majs serveres straks som tilbehør.

Man kan også lige inden servering vende lidt parmesan i majsen, eller blot drysse med parmesan ved anretningen.

Men retten er bestemt også fin uden.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required