• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Cremesnitter med creme, remonce og sukkerstrygelse

Cremesnitter med creme, remonce og sukkerstrygelse

cremesnitter
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
137
SHARES
FacebookMessenger137PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  29. november 2024 - Udgivet:  7. maj 2023

Her får du min opskrift på cremesnitter, der laves med masser af creme, remonce og sukkerstrygelse. Cremekagen er rimelig hurtig at bage.

Cremesnitter er en lækker kage, som du nemt kan lave på relativ kort tid.

Det er lækre kagesnitter, der bages med creme og remonce, og som til sidst stryges med sukkerstrygelse for at give en flot og blank kage.

Opskrift på cremesnitter

cremesnitter
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Cremesnitter med creme, remonce og sukkerstrygelse

5 fra 4 stemmer
Her får du min opskrift på cremesnitter, der laves med masser af creme, remonce og sukkerstrygelse. Cremekagen er rimelig hurtig at bage.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Hævetid - samlet 45 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 12 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 316
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Dej til cremesnitter
  • 125 g mælk
  • 75 g smør
  • 30 g gær
  • 25 g sukker
  • 300 g hvedemel
  • 0,5 tsk kardemomme - stødt
  • 1 nip salt
  • 1 æg
Remonce
  • 125 g brun farin
  • 100 g smør
  • 2 tsk kanel
Kagecreme
  • 300 g kagecreme
Sukkerstrygelse
  • 2 spsk sukker
  • 3 spsk vand - kogende
Pynt
  • 1 æg - sammenpiskets med lidt mælk og salt
  • hasselnøddeflager
  • perlesukker
  • glasur
  • vand

Fremgangsmåde
 

  1. Mælk og smør varmes op så smørret smelter. Væsken må ikke være varmere end 40 grader. Gør det evt. i din mikroovn.
  2. Rør smørret helt ud i den lune mælk, og rør derefter gæren i. Rør også sukker i.
  3. Kom væsken i en større skål og tilsæt hvedemel, kardemomme salt og et æg. Rør dejen sammen, og kom den ud på et meldrysset køkkenbord. Ælt dejen igennem. Du kan også ælte dejen i en røremaskine.
  4. Virk dejen op og lad den hæve/hvile i 30 minutter. Overdæk med viskestykke.
  5. Imens røres ingredienserne til remonce sammen, og creme gør klar.
  6. Virk igen dejen op og del i to lige store stykker.
  7. Tril det ene stykke til en aflang pølse på ca. 40 centimeter, som derefter rulles ud til en dybde på ca. 15 centimeter. Så du har et stykke dej på 40 gange 15 centimeter.
  8. Fordel halvdelen af din remonce på dejen. Fold den ene langside lige ind over midten, og derefter den anden langside en centimeter ind over denne. Så der er et lille overlap.
  9. Pres nu let ned på langs på midten, så der bliver en rille på langs.
  10. Løft forsigtigt dejen over på bageplade med bagepapir. Fordel halvdelen af cremen i en lang stribe på midten. Gør det samme med den anden halvdel, så du nu har to stænger liggende på bagepladen.
  11. Pensl med sammenpisket æg, en sjat mælk og lidt salt. Drys med hasselnøddeflager og lidt perlesukker.
  12. Lad kagestængerne hæve i cirka 15 minutter, mens du forvarmer ovnen til 200 grader varmluft.
  13. Bag dine kagestænger / cremesnitter i ca. 15 minutter midt i ovnen.
  14. Imens laver du sukkerstrygelse ved at røre kogende vand sammen med sukker.
  15. Straks når de færdigbagte kager kommer ud af ovnen, pensles med de med sukkerstrygelse (ikke på selve cremen). Køles lidt af.
  16. Pynt derefter med glasur, som du kan se på billedet. Altså en stribe glasur på hver side af cremen.

Næringsindhold

Kalorier: 316kcalKulhydrater: 37gProtein: 5gFedt: 17gMættet fedt: 11gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.5gKolesterol: 60mgNatrium: 138mgKalium: 74mgKostfibre: 1gSukker: 17gVitamin A: 422IUVitamin C: 0.03mgCalcium: 29mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Skær hver kagestang ud i seks cremesnitter, som nu er klar til servering. Du får altså ialt 12 cremesnitter ud af opskriften - afhængig af hvor store du skærer dem.

Du kan sagtens fryse cremesnitterne ned.

Se også mine populære opskrifter:

Lækker kanelstang med remonce og creme

Cremestang - nem bløddejskage med vaniljecreme

Bagerens søndagskage - gammeldags klipkrans

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jolanda

    april 28, 2024 at 4:23 pm

    Hej.
    Nu har jeg set i flere opskrifter, at du bruger dybde når du ruller dej ud.
    Men det hedder altså bredte. L x B.

    Svar
  2. Jolanda

    februar 01, 2024 at 7:45 pm

    Virkelig gode snitter. Tak for opskriften.
    Jolanda

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required