Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Cremesnitter med creme, remonce og sukkerstrygelse

Cremesnitter med creme, remonce og sukkerstrygelse

cremesnitter
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
141
SHARES
FacebookMessenger141PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på cremesnitter, der laves med masser af creme, remonce og sukkerstrygelse. Cremekagen er rimelig hurtig at bage.

Cremesnitter er en lækker kage, som du nemt kan lave på relativ kort tid.

Det er lækre kagesnitter, der bages med creme og remonce, og som til sidst stryges med sukkerstrygelse for at give en flot og blank kage.

Opskrift på cremesnitter

Cremesnitter med creme, remonce og sukkerstrygelse

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Hævetid - samlet: 45 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Her får du min opskrift på cremesnitter, der laves med masser af creme, remonce og sukkerstrygelse. Cremekagen er rimelig hurtig at bage.
Antal: 12 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Dej til cremesnitter
  • 125 g mælk
  • 75 g smør
  • 30 g gær
  • 25 g sukker
  • 300 g hvedemel
  • 0,5 tsk kardemomme stødt
  • 1 nip salt
  • 1 æg
Remonce
  • 125 g brun farin
  • 100 g smør
  • 2 tsk kanel
Kagecreme
  • 300 g kagecreme
Sukkerstrygelse
  • 2 spsk sukker
  • 3 spsk vand kogende
Pynt
  • 1 æg sammenpiskets med lidt mælk og salt
  • hasselnøddeflager
  • perlesukker
  • glasur
  • vand

Fremgangsmåde

  1. Mælk og smør varmes op så smørret smelter. Væsken må ikke være varmere end 40 grader. Gør det evt. i din mikroovn.
  2. Rør smørret helt ud i den lune mælk, og rør derefter gæren i. Rør også sukker i.
  3. Kom væsken i en større skål og tilsæt hvedemel, kardemomme salt og et æg. Rør dejen sammen, og kom den ud på et meldrysset køkkenbord. Ælt dejen igennem. Du kan også ælte dejen i en røremaskine.
  4. Virk dejen op og lad den hæve/hvile i 30 minutter. Overdæk med viskestykke.
  5. Imens røres ingredienserne til remonce sammen, og creme gør klar.
  6. Virk igen dejen op og del i to lige store stykker.
  7. Tril det ene stykke til en aflang pølse på ca. 40 centimeter, som derefter rulles ud til en dybde på ca. 15 centimeter. Så du har et stykke dej på 40 gange 15 centimeter.
  8. Fordel halvdelen af din remonce på dejen. Fold den ene langside lige ind over midten, og derefter den anden langside en centimeter ind over denne. Så der er et lille overlap.
  9. Pres nu let ned på langs på midten, så der bliver en rille på langs.
  10. Løft forsigtigt dejen over på bageplade med bagepapir. Fordel halvdelen af cremen i en lang stribe på midten. Gør det samme med den anden halvdel, så du nu har to stænger liggende på bagepladen.
  11. Pensl med sammenpisket æg, en sjat mælk og lidt salt. Drys med hasselnøddeflager og lidt perlesukker.
  12. Lad kagestængerne hæve i cirka 15 minutter, mens du forvarmer ovnen til 200 grader varmluft.
  13. Bag dine kagestænger / cremesnitter i ca. 15 minutter midt i ovnen.
  14. Imens laver du sukkerstrygelse ved at røre kogende vand sammen med sukker.
  15. Straks når de færdigbagte kager kommer ud af ovnen, pensles med de med sukkerstrygelse (ikke på selve cremen). Køles lidt af.
  16. Pynt derefter med glasur, som du kan se på billedet. Altså en stribe glasur på hver side af cremen.

Næringsindhold

Kalorier316kcalKulhydrater37gProtein5gFedt17gMættet fedt11gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt3gTransfedt0.5gKolesterol60mgNatrium138mgKalium74mgKostfibre1gSukker17gVitamin A422IUVitamin C0.03mgCalcium29mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Skær hver kagestang ud i seks cremesnitter, som nu er klar til servering. Du får altså ialt 12 cremesnitter ud af opskriften - afhængig af hvor store du skærer dem.

Du kan sagtens fryse cremesnitterne ned.

Se også mine populære opskrifter:

Lækker kanelstang med remonce og creme

Cremestang - nem bløddejskage med vaniljecreme

Bagerens søndagskage - gammeldags klipkrans

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jolanda skriver

    april 28, 2024 at 4:23 pm

    Hej.
    Nu har jeg set i flere opskrifter, at du bruger dybde når du ruller dej ud.
    Men det hedder altså bredte. L x B.

    Svar
  2. Jolanda skriver

    februar 01, 2024 at 7:45 pm

    Virkelig gode snitter. Tak for opskriften.
    Jolanda

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required