Chicken masala i ovn laves med hele kyllingebryst fileter, der krydres med en nem yoghurtmarinade med blandt andet garam masala krydderi.
Jeg elsker en god chicken masala i ovn, og så er retten super nem at lave.
Du skal blot bruge kyllingebryst, som marineres i den lækre og indisk inspirerede marinade, og det giver altså kødet en virkelig god smag.
Du skal lige sætte et par timer af mens kyllingekødet ligger på køl, men her passer det jo sig selv.
Derefter er blot at stege kødet i ovnen, og samtidig lave den skønne salat med bulgur.
Chicken masala i ovn er nem aftensmad med et pift af Indien, og så er det sundt.
Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer med et stykke kyllingebryst til hver.
Ingredienser til chicken masala i ovn
4 stk. kyllingebryst filet
1 deciliter olie
2 spiseskefulde yoghurt
1 teskefuld garam masala krydderi
1 spiseskefuld citronsaft
1 teskefuld salt
Lidt friskreven ingefær
2 pressede fed hvidløg
Dertil min opskrift på bulgursalat
Fremgangsmåde
- Kyllingebryst fileterne gøres i stand, hvor fedt og urenheder skæres fra. Giv kyllingekødet et par lete snit på oversiden.
- Rør olien godt sammen med yoghurt, garam masala, citronsaft, salt, ingefær og pressede fed hvidløg.
- Kom kyllingekødet i en frysepose og tilsæt marinaden. Vend det godt rundt som smagen fordeles godt, og luk posen helt tæt.
- Læg kødet i køleskabet i et par timer, så det når at trække smag.
- Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
- Tag kyllingekødet til din chicken masala i ovn ud af køleskabet. og læg det i et ildfast fad eller lille bradepande.
- Hæld også resten af marinaden over kødet.
- Stil fadet i oven, og her skal din chicken masala nu have 20 minutter.
- Imens laver du den lækre bulgursalat som anvist i linket.
Servering
Chicken masala i ovn serveres straks sammen med den sunde bulgursalat.
Dertil kan eventuelt nydes et stykke naanbrød.
Lignende opskrifter
Relaterede opskrifter er:
Kylling tikka masala på 15 minutter
Mulligatawny - indisk kødfri suppe
Din vurdering
-
Chicken masala i ovn
Stem her
( stemme)
Comments
No Comments