Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Butterdejskager - småkager i en fart

Butterdejskager - småkager i en fart

Butterdejskager
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook29PinterestSMSEmailMessenger
29
DELINGER

Butterdejskager med marcipan og chokolade er hurtige at lave. Køb butterdejen, rul den om ingredienserne, skær ud til snegle og bag dem.

Butterdejskager er egentlig små snegle lavet af købt butterdej, marcipan og chokolade.

Det er kager eller småkager i en fart, og du kan selv vælge, om det skal være små eller store. Her er opskriften på småkager, men ruller du på den omvendte led, får du store snegle.

Her skal du stort set kun bruge tid på bagningen, et kvarter, for resten tager max. 10 minutter at lave. Nemme og hurtige kager, som smager.

Se også: Marcipancookies med chokolade.

Opskrift på butterdejskager

Butterdejskager - småkager i en fart

Karen SenecaKaren Seneca
4.8 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Disse kager er lavet af tre ingredienser: Marcipan, chokolade og butterdej. Det betyder, at du kan lave de sprøde småkager i en fart. Foto: Karen Seneca, Madensverden.dk.
Antal: 20 stk
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 rulle butterdej (ca. 200 gram)
  • 150 g marcipan
  • 70 g chokolade (hakket eller små knapper)
  • 1 stk æg (pensling)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft eller 200 grader almindelig over- og undervarme.
  2. Hak chokoladen groft, hvis du ikke bruger små chokoladeknapper.
  3. Rul marcipanen ud og dæk dejen med marcipan undtagen ca. fem centimeter på en af enderne på den lange led.
  4. Drys nu chokolade ud over marcipanen.
  5. Rul dejen som en roulade og luk den godt hele vejen på den lange led.
  6. Skær butterdejskager ud i skiver og placer på en bageplade med bagepapir. Pensl med sammenpisket æg.
  7. Bages i 15 minutter, hvis de ikke har fået farve og er blevet sprøde, skal de have fem minutter mere. Det afhænger af, om du laver dem store eller små.

Næringsindhold

Kalorier54kcalKulhydrater6gProtein1gFedt3gMættet fedt1gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt2gKolesterol0.2mgNatrium3mgKalium30mgKostfibre0.4gSukker5gVitamin A1IUCalcium5mgJern0.2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Du kan vælge at ælte hakkede mandler eller hasselnødder i marcipanen, det giver et dejligt knas.

Butterdejskager med marcipan og chokolade kan naturligvis laves med hjemmelavet dej, men dette er opskriften til den travle, som alligevel godt vil have duft af hjemmebag i huset.

Prøv også at bage traditionelle kanelsnegle med remonce og creme, der smager som en drøm.

Eller lav en snack-version af disse kager: Butterdejssnegle med gorgonzola og skinke.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required