Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Burrata-salat med tomater og basilikum

Burrata-salat med tomater og basilikum

Burrata-salat
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
16
SHARES
FacebookMessenger16PinterestEmailSMS

Burrata-salat er en sprød, lækker salat med den cremede ost burrata. Spises med et godt brød til, som forret eller tilbehør til en hovedret.

Burrata-salat er en salat, som både kan serveres som forret til et godt, italiensk brød og som tilbehør til en hovedret.

Her er smæk på farver og smag, og kronen på værket er den skønne burrata-ost i midten.

Osten har en cremet midte, så når i skærer i den, flyder den dejligste creme ud. Smagen passer glimrende til grøntsagernes syre og sødme. Alt i alt en salat, som både fryder ganen og maven.

Opskrift på burrata-salat

Burrata-salat med tomater og basilikum

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 20 minutter min
Burrata-salat er en sprød, lækker salat med den cremede ost burrata. Spises med et godt brød til, som forret eller tilbehør til en hovedret.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 12 stk cherrytomater eller små blommetomater
  • 0,5 stk agurk skåret i små tern
  • 1 stk rødløg i ringe
  • 2 stk nektariner i tynde både
  • 1 pakke rucola
  • 1 stk burrata
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 tsk balsamico
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Skyl rucola, tomater, agurk og nektariner.
  2. Ryst vandet af rucolaen og placer salaten på et fad.
  3. Skær rødløg i tynde skiver, cherrytomaterne i skiver, agurken i små tern og nektarinen i både.
  4. Placer nu grøntsagerne og nektarintern på rucolaen. Dryp med citronsaft.
  5. Læg osten i midten, dryp rundhåndet med jomfruolivenolien og drys med salt og friskkværnet peber. Pynt eventuelt med basilikum eller rucola på toppen af burrataen.

Næringsindhold

Kalorier65kcalKulhydrater1gProtein0.1gFedt7gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gKolesterol0.2mgNatrium582mgKalium13mgKostfibre0.1gSukker0.3gVitamin A24IUVitamin C2mgCalcium3mgJern0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Hvis du vil lave en helt enkel burrata-salat, kan du lave en italiensk caprese. Det er en tomatsalat med frisk basilikum lagt rundt om osten.

Derefter drysses flagesalt og friskkværnet peber og en god jomfruolivenolie dryppes ud over det hele - også osten.

Du kan også bruge en god bøffel-mozzarella til caprese.

Se andre opskrifter på gode salater:

Vandmelonsalat med salatost og pinjekerner

Sommerens salat med avocado og jordbær

Gedeostsalat med æbler og valnødder

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required