Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Burrata-salat med tomater og basilikum

Burrata-salat med tomater og basilikum

Burrata-salat
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
16
SHARES
FacebookMessenger16PinterestEmailSMS

Burrata-salat er en sprød, lækker salat med den cremede ost burrata. Spises med et godt brød til, som forret eller tilbehør til en hovedret.

Burrata-salat er en salat, som både kan serveres som forret til et godt, italiensk brød og som tilbehør til en hovedret.

Her er smæk på farver og smag, og kronen på værket er den skønne burrata-ost i midten.

Osten har en cremet midte, så når i skærer i den, flyder den dejligste creme ud. Smagen passer glimrende til grøntsagernes syre og sødme. Alt i alt en salat, som både fryder ganen og maven.

Opskrift på burrata-salat

Burrata-salat med tomater og basilikum

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 20 minutter min
Burrata-salat er en sprød, lækker salat med den cremede ost burrata. Spises med et godt brød til, som forret eller tilbehør til en hovedret.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 12 stk cherrytomater (eller små blommetomater)
  • 0,5 stk agurk (skåret i små tern)
  • 1 stk rødløg (i ringe)
  • 2 stk nektariner (i tynde både )
  • 1 pakke rucola
  • 1 stk burrata
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 tsk balsamico
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Skyl rucola, tomater, agurk og nektariner.
  2. Ryst vandet af rucolaen og placer salaten på et fad.
  3. Skær rødløg i tynde skiver, cherrytomaterne i skiver, agurken i små tern og nektarinen i både.
  4. Placer nu grøntsagerne og nektarintern på rucolaen. Dryp med citronsaft.
  5. Læg osten i midten, dryp rundhåndet med jomfruolivenolien og drys med salt og friskkværnet peber. Pynt eventuelt med basilikum eller rucola på toppen af burrataen.

Næringsindhold

Kalorier65kcalKulhydrater1gProtein0.1gFedt7gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gKolesterol0.2mgNatrium582mgKalium13mgKostfibre0.1gSukker0.3gVitamin A24IUVitamin C2mgCalcium3mgJern0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Hvis du vil lave en helt enkel burrata-salat, kan du lave en italiensk caprese. Det er en tomatsalat med frisk basilikum lagt rundt om osten.

Derefter drysses flagesalt og friskkværnet peber og en god jomfruolivenolie dryppes ud over det hele - også osten.

Du kan også bruge en god bøffel-mozzarella til caprese.

Se andre opskrifter på gode salater:

Vandmelonsalat med salatost og pinjekerner

Sommerens salat med avocado og jordbær

Gedeostsalat med æbler og valnødder

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required