• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Burrata-salat med tomater og basilikum

Burrata-salat med tomater og basilikum

Burrata-salat
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
15
SHARES
FacebookMessenger15PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  23. september 2023 - Udgivet:  23. september 2023

Burrata-salat er en sprød, lækker salat med den cremede ost burrata. Spises med et godt brød til, som forret eller tilbehør til en hovedret.

Burrata-salat er en salat, som både kan serveres som forret til et godt, italiensk brød og som tilbehør til en hovedret.

Her er smæk på farver og smag, og kronen på værket er den skønne burrata-ost i midten.

Osten har en cremet midte, så når i skærer i den, flyder den dejligste creme ud. Smagen passer glimrende til grøntsagernes syre og sødme. Alt i alt en salat, som både fryder ganen og maven.

Opskrift på burrata-salat

Burrata-salat
Karen SenecaKaren Seneca

Burrata-salat med tomater og basilikum

5 fra 3 stemmer
Burrata-salat er en sprød, lækker salat med den cremede ost burrata. Spises med et godt brød til, som forret eller tilbehør til en hovedret.
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Italiensk
Kalorier: 65
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 12 stk cherrytomater - eller små blommetomater
  • 0,5 stk agurk - skåret i små tern
  • 1 stk rødløg - i ringe
  • 2 stk nektariner - i tynde både
  • 1 pakke rucola
  • 1 stk burrata
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 tsk balsamico
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Skyl rucola, tomater, agurk og nektariner.
  2. Ryst vandet af rucolaen og placer salaten på et fad.
  3. Skær rødløg i tynde skiver, cherrytomaterne i skiver, agurken i små tern og nektarinen i både.
  4. Placer nu grøntsagerne og nektarintern på rucolaen. Dryp med citronsaft.
  5. Læg osten i midten, dryp rundhåndet med jomfruolivenolien og drys med salt og friskkværnet peber. Pynt eventuelt med basilikum eller rucola på toppen af burrataen.

Næringsindhold

Kalorier: 65kcalKulhydrater: 1gProtein: 0.1gFedt: 7gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gKolesterol: 0.2mgNatrium: 582mgKalium: 13mgKostfibre: 0.1gSukker: 0.3gVitamin A: 24IUVitamin C: 2mgCalcium: 3mgJern: 0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Hvis du vil lave en helt enkel burrata-salat, kan du lave en italiensk caprese. Det er en tomatsalat med frisk basilikum lagt rundt om osten.

Derefter drysses flagesalt og friskkværnet peber og en god jomfruolivenolie dryppes ud over det hele - også osten.

Du kan også bruge en god bøffel-mozzarella til caprese.

Se andre opskrifter på gode salater:

Vandmelonsalat med salatost og pinjekerner

Sommerens salat med avocado og jordbær

Gedeostsalat med æbler og valnødder

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required