Burrata-salat er en sprød, lækker salat med den cremede ost burrata. Spises med et godt brød til, som forret eller tilbehør til en hovedret.
Burrata-salat er en salat, som både kan serveres som forret til et godt, italiensk brød og som tilbehør til en hovedret.
Her er smæk på farver og smag, og kronen på værket er den skønne burrata-ost i midten.
Osten har en cremet midte, så når i skærer i den, flyder den dejligste creme ud. Smagen passer glimrende til grøntsagernes syre og sødme. Alt i alt en salat, som både fryder ganen og maven.
Opskrift på burrata-salat

Burrata-salat med tomater og basilikum
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Skyl rucola, tomater, agurk og nektariner.
- Ryst vandet af rucolaen og placer salaten på et fad.
- Skær rødløg i tynde skiver, cherrytomaterne i skiver, agurken i små tern og nektarinen i både.
- Placer nu grøntsagerne og nektarintern på rucolaen. Dryp med citronsaft.
- Læg osten i midten, dryp rundhåndet med jomfruolivenolien og drys med salt og friskkværnet peber. Pynt eventuelt med basilikum eller rucola på toppen af burrataen.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tip
Hvis du vil lave en helt enkel burrata-salat, kan du lave en italiensk caprese. Det er en tomatsalat med frisk basilikum lagt rundt om osten.
Derefter drysses flagesalt og friskkværnet peber og en god jomfruolivenolie dryppes ud over det hele - også osten.
Du kan også bruge en god bøffel-mozzarella til caprese.
Se andre opskrifter på gode salater:
Vandmelonsalat med salatost og pinjekerner
Sommerens salat med avocado og jordbær
Gedeostsalat med æbler og valnødder
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments