Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Bucatini med vegetarisk tomat- og grøntsagssauce

Bucatini med vegetarisk tomat- og grøntsagssauce

bucatini med vegetarisk tomat- og grøntsagssauce
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
14
SHARES
FacebookMessenger14PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på bucatini med den bedste tomat- og grøntsagssauce. Bucatini er en tyk udgave af spaghetti. Her med vegetarisauce.

Bucatini er en af mine absolutte yndlingstyper af pasta.

Pastaen er lang, tyk og med et hul igennem, og den er altså ret perfekt til kødsovs - eller som her en vegetarudgave med tomater og grøntsager.

Det gode ved denne form for pasta er dog også, at den lige så godt kan anvendes till en såkaldt 'pasta in blanco', hvor den blot vendes med smeltet smør eller olivenolie. Eventuelt drysset med reven parmesan.

Her er den dog i godt selskab i form af en vegetarisk tomat- og grøntsagssauce, der naturligvis er uden kød. Alligevel har saucen masser af både fylde og smag.

Jeg har anvendt to dåser cherrytomater, som du kan købe i de fleste supermarkeder, men du kan også blot bruge de almindelige dåser hakkede tomater.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Opskrift på bucatini med tomatsauce

Bucatini med vegetarisk tomat- og grøntsagssauce

Holger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her får du min opskrift på bucatini med den bedste tomat- og grøntsagssauce. Bucatini er en tyk udgave af spaghetti, og her lavet med en vegetarisk sauce.
Antal: 4 personer
Ret: Vegetar
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g bucatini pasta
  • 1 bundt forårsløg
  • 4 fed hvidløg
  • 3-4 gulerødder
  • 2 bladselleri
  • 2 dåser cherrytomater el hakkede tomater
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning grøntsag
  • 1 dl fløde
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 potte basilikum
  • 1 spsk balsamico
  • Salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at gøre grøntsagerne klar. Forårsløg snittes i en centimeter tykke skiver, hvidløgsfed pilles og skives, mens gulerødder og bladselleri skæres i små tern.
  2. Sæt en gryde med rigeligt vand over til kogning af bucatini - se eventuelt her 30hvordan du koger pasta perfekt. Koges i saltet vand, og du følger kogetiden på posen.
  3. Varm en stegegryde op og kom en god sjat olie i. Sauter forårsløg, hvidløg, gulerødder og bladselleri uden det tager farve. Det tager et par minutter.
  4. Kom cherrytomater på dåse/hakkede tomater i sammen med vand, bouillonterning, fløde, paprika, oregano og timian. Kog op og lad det så småkoge fem minutter.
  5. Tilsæt balsamico, og smag den vegetariske tomat- og grøntsagssauce til med salt og peber.
  6. Med en tang tager du den færdigkogte bucatini over i tomat- og grøntsagssaucen, og der må gerne følge lidt pastavand med. Vend det rundt.
  7. Pluk bladene af en potte basilikum eller hak den groft, og vend det i lige inden servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering og andre italienske opskrifter

Den færdige bucatini serveres straks. Du kan vælge at servere en rigtig god salat til eller et godt brød med sprød skorpe.

Men du kan også servere den som en ret i sig selv, både til frokost og aftensmad.

Italiensk kyllingeret - Jill Bidens egen opskrift
Italiensk kyllingeret i fad a la USA's førstedame Jill Biden. Kyllingebryst paneres og simrer i ovnen med en lækker tomatsovs og mozzarella.
Se opskriften her
Italiensk kyllingeret
Italiensk vegetarret med hjemmelavet bruschetta
Italiensk vegetarret med valnødder og Grana Pardano serveret med hjemmelavet bruschetta. En lynhurtig og lækker ret, som mætter.
Se opskriften her
Italiensk vegetarret med bruschetta
Kogning af pasta
Pasta bolognese er en klassisk kødsovs til pasta, der stammer fra Italien. Den laves lokalt i mange variationer, men her er min opskrift.
Se opskriften her
billederesultat for pasta bolognese
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)
  • Billede af sød kartoffelgryde.
    Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required