• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Vegetar › Bucatini med vegetarisk tomat- og grøntsagssauce

Bucatini med vegetarisk tomat- og grøntsagssauce

bucatini med vegetarisk tomat- og grøntsagssauce
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
14
SHARES
FacebookMessenger14PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  15. januar 2021 - Udgivet:  15. januar 2021

Her får du min opskrift på bucatini med den bedste tomat- og grøntsagssauce. Bucatini er en tyk udgave af spaghetti. Her med vegetarisauce.

Bucatini er en af mine absolutte yndlingstyper af pasta.

Pastaen er lang, tyk og med et hul igennem, og den er altså ret perfekt til kødsovs - eller som her en vegetarudgave med tomater og grøntsager.

Det gode ved denne form for pasta er dog også, at den lige så godt kan anvendes till en såkaldt 'pasta in blanco', hvor den blot vendes med smeltet smør eller olivenolie. Eventuelt drysset med reven parmesan.

Her er den dog i godt selskab i form af en vegetarisk tomat- og grøntsagssauce, der naturligvis er uden kød. Alligevel har saucen masser af både fylde og smag.

Jeg har anvendt to dåser cherrytomater, som du kan købe i de fleste supermarkeder, men du kan også blot bruge de almindelige dåser hakkede tomater.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Opskrift på bucatini med tomatsauce

bucatini med vegetarisk tomat- og grøntsagssauce
Holger Rørby Madsen

Bucatini med vegetarisk tomat- og grøntsagssauce

5 fra 2 stemmer
Her får du min opskrift på bucatini med den bedste tomat- og grøntsagssauce. Bucatini er en tyk udgave af spaghetti, og her lavet med en vegetarisk sauce.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Vegetar
Køkken: Italiensk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g bucatini pasta
  • 1 bundt forårsløg
  • 4 fed hvidløg
  • 3-4 gulerødder
  • 2 bladselleri
  • 2 dåser cherrytomater - el hakkede tomater
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning - grøntsag
  • 1 dl fløde
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 potte basilikum
  • 1 spsk balsamico
  • Salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at gøre grøntsagerne klar. Forårsløg snittes i en centimeter tykke skiver, hvidløgsfed pilles og skives, mens gulerødder og bladselleri skæres i små tern.
  2. Sæt en gryde med rigeligt vand over til kogning af bucatini - se eventuelt her 30hvordan du koger pasta perfekt. Koges i saltet vand, og du følger kogetiden på posen.
  3. Varm en stegegryde op og kom en god sjat olie i. Sauter forårsløg, hvidløg, gulerødder og bladselleri uden det tager farve. Det tager et par minutter.
  4. Kom cherrytomater på dåse/hakkede tomater i sammen med vand, bouillonterning, fløde, paprika, oregano og timian. Kog op og lad det så småkoge fem minutter.
  5. Tilsæt balsamico, og smag den vegetariske tomat- og grøntsagssauce til med salt og peber.
  6. Med en tang tager du den færdigkogte bucatini over i tomat- og grøntsagssaucen, og der må gerne følge lidt pastavand med. Vend det rundt.
  7. Pluk bladene af en potte basilikum eller hak den groft, og vend det i lige inden servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering og andre italienske opskrifter

Den færdige bucatini serveres straks. Du kan vælge at servere en rigtig god salat til eller et godt brød med sprød skorpe.

Men du kan også servere den som en ret i sig selv, både til frokost og aftensmad.

Italiensk kyllingeret - Jill Bidens egen opskrift

4.8 fra 14 stemmer
Italiensk kyllingeret i fad a la USA's førstedame Jill Biden. Kyllingebryst paneres og simrer i ovnen med en lækker tomatsovs og mozzarella.
Gå til opskrift
Italiensk kyllingeret

Italiensk vegetarret med hjemmelavet bruschetta

4.5 fra 2 stemmer
Italiensk vegetarret med valnødder og Grana Pardano serveret med hjemmelavet bruschetta. En lynhurtig og lækker ret, som mætter.
Gå til opskrift
Italiensk vegetarret med bruschetta

Kogning af pasta

4.7 fra 21 stemmer
Pasta bolognese er en klassisk kødsovs til pasta, der stammer fra Italien. Den laves lokalt i mange variationer, men her er min opskrift.
Gå til opskrift
billederesultat for pasta bolognese
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required