Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Bøf med sennepssovs

Bøf med sennepssovs

bøf med sennepssovs
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
24
SHARES
FacebookMessenger24PinterestEmailSMS

Bøf med sennepssovs tilberedes af ribeye, der pandesteges ved høj varme. Derefter koges panden af med whisky, fond, fløde og sennep.

Opskriften på bøf med sennepssovs er beregnet til 2 personer, men er jo nem at gange op til eksempelvis 4.

Her får du en lækker ret, og det er en god måde at tilberede ribeye på. Du kan også bruge andre udskæringer af bøffer.

Se også mine opskrifter på:

  • Pariserbøf
  • Bøf Lindstrøm
  • Bøffer med chimichurri

Opskrift på bøf med sennepssovs

Bøf med sennepssovs - nem opskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Bøf med sennepssovs tilberedes af ribeye, der pandesteges ved høj varme. Derefter koges panden af med whisky, fond, fløde og sennep.
Antal: 2 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 ribeye oksebøffer på cirka 200 gram stykket
  • 2 tsk salt
  • 0,5 dl whisky
  • 1 dl oksefond
  • 3 tsk sennep
  • 1 dl piskefløde
  • 1 tsk sukker
  • 1 håndfuld persille hakket
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Ribeye saltes på begge sider, hvor du bruger en teskefuld salt til hver bøf. Lad bøfferne trække salt i en halv time.
  2. Smelt en spiseskefuld smør på en pande sammen med en spiseskefuld olie, og steg nu bøfferne ved høj varme. De skal have cirka tre minutter på hver side.
  3. Vend bøfferne efter halvandet minut, steg i halvandet minut, vend igen efter halvandet minut, og steg færdig i halvandet minut. I alt tre minutter på hver side.
  4. Læg bøfferne i et lunt fad.
  5. Kog panden af med whisky, og tilsæt derefter oksefond. Lad det koge en smule ind og kom så sennep ved.
  6. Tilsæt piskefløde og sukker, og smag sennepssovsen til med salt og friskkværnet peber.
  7. Vend hurtigt friskhakket persille i sennepssovsen, og anret sovsen rundt om bøfferne i fadet.

Næringsindhold

Kalorier660kcalKulhydrater4gProtein42gFedt47gMættet fedt24gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt18gKolesterol179mgNatrium4122mgKalium614mgKostfibre0.4gSukker4gVitamin A939IUVitamin C3mgCalcium58mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Server straks med lun tomat- og bønnesalat (se opskriften længere oppe), ovnstegte persillekartofler og friskbagte flutes. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    februar 12, 2025 at 9:32 pm

    Tak fordi du bruger denne opskrift på Madens Verden. Skriv gerne din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required