Bloody Mary er en velkendt drink, som særligt drikkes til brunch eller sidst på dagen. Tabasco, tomatjuice vodka er hovedingredienserne.
Bloody Mary bliver ikke drukket i tide og utide, når vi er i byen. Drinken er lidt for kraftig til at være en partydrink. Ofte vil du se den blive drukket til brunch eller om eftermiddagen.
Og er der et sted, hvor den drikkes mere end nogen anden drink, er det ombord på fly.
Selv folk, der ikke er vild med tomatsmagen, kan finde på at bestille den på flyet. Hvorfor? Det er der en logisk forklaring på.
Vores smagssanser bliver påvirket, når vi er i luften. Vores smagsløg reduceres for eksempel 30 procent i forhold til sukker og salt.
Umami og stærke krydderier som chili kan vi til gengæld sagtens smage fuldt ud - begge smage findes i en Bloody Mary.
Umamismagen kommer fra tomatjuicen og den stærke chilismag fra tabascosaucen.
Du kan pynte dine drinks, som du har lyst til. Her er de pyntede med basilikumsblade, men selleristave er ofte brugt - selleri smager nemlig fortrinlig sammen med denne drink.
Opskrift på Bloody Mary
Bloody Mary - en opskrift med masser af smag
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTEREST GEM OPSKRIFTIngredienser
Sådan gør du
- Fyld isterninger i to høje glas.
- Hæld alle ingredienserne i en drinkmikser eller en kande. Ryst dem godt sammen.
- Smag til med peber og eventuelt sellerisalt.
- Hæld drikken op i de to glas og pynt med selleristave. Du kan også pynte med basilikumblade, friske chilifrugter eller cherrytomater på et lille spyd.
Hvis du er tørstig, kan du prøve en anden opskrift op en af vores drinks:
Kom med din kommentar her