Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brunch, morgenmad og frokost › Baked beans med hjemmelavet tomatsovs

Baked beans med hjemmelavet tomatsovs

Hjemmelavet baked beans
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMS

Baked beans er en klassiker på briternes morgenbord. Denne opskrift er en hjemmelavet version, som smager skønt. Og så er den tilmed sund.

Baked beans smager rigtig godt, men den klassiske version i dåse er desværre fuld af tilsætningsstoffer og sukker, så derfor foretrækker jeg denne hjemmelavede opskrift.

Den smager næsten uhyggeligt meget som den, vi kender, da jeg har brugt ingredienser, som er gode til at efterligne den "rigtige" smag.

Du kan både bruge tørre bønner, som du lader ligge i blød henover natten og bønner fra dåse. Jeg bruger bønner fra en dåse, da det er nemmere, og jeg synes, at resultatet er lige godt.

Opskrift på hjemmelavet baked beans

Hjemelavet baked beans

Rakel Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Baked beans er en klassiker på briternes morgenbord. Denne opskrift er en hjemmelavet version, som smager skønt. Og så er den tilmed sund.
Antal: 4 serveringer
Ret: Morgenmad
Køkken: Britisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 ml vegetarboullion (evt. 0,5 bouillonterning og vand)
  • 125 ml vand
  • 1,5 spsk brun farin
  • 1 tsk Worcestershiresauce (engelsk sauce)
  • 3 spsk ketchup
  • 1 spsk tomatpasta
  • 0,5 spsk æblecidereddike
  • 1 knivspids hvidløgspulver
  • 1 knivspids løgpulver
  • 1 knivspids friskkværnet peber
  • 0,5 tsk salt
  • 1,5 dåser hvide bønner
  • 4 tsk maizena
  • 2 spsk vand

Fremgangsmåde

  1. Start med at tage en gryde og tilføj vegetarboullion, vand og brun farin.
  2. Tilføj nu Worcestershire sauce, ketchup, tomatpasta, æblecidereddike, hvidløgspulver og løgpulver. Rør det godt sammen og tilføj bønnerne. Lad det nu simre sammen ved lav varme i 20 minutter.
  3. Smag til med salt og sort peber, rør det godt sammen.
  4. Rør maizena og to spiseskefulde vand sammen og tilføj til saucen. Lad saucen simre i to minutter mere, eller indtil den er tyknet.
  5. Server straks baked beans sammen med æg og toast. Eventuelt også stegte pølser og sprødt bacon.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Alle former for bønner kan bruges. Den autentiske bønnetype til opskriften er haricot bønner, men cannellini er nok den mest udbredte type hvide bønner, man kan købe i alle supermarkeder.

Se også andre opskrifter til en lækker brunch:

Klassisk omelet

Morgenmadspizza

Breakfast burrito

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pighvarsalat.
    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk
  • billede med club sandwich
    Club sandwich (opskrift på en amerikansk favorit)
  • påske smørrebrød med torskerogn og æg
    Påske smørrebrød med torskerogn og æg
  • billede med brunchpandekager
    Brunchpandekager med bagepulver (nem opskrift til brunch)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required