• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Baked beans med hjemmelavet tomatsovs

Baked beans med hjemmelavet tomatsovs

Hjemmelavet baked beans
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMSSubscribe

Baked beans er en klassiker på briternes morgenbord. Denne opskrift er en hjemmelavet version, som smager skønt. Og så er den tilmed sund.

Baked beans smager rigtig godt, men den klassiske version i dåse er desværre fuld af tilsætningsstoffer og sukker, så derfor foretrækker jeg denne hjemmelavede opskrift.

Den smager næsten uhyggeligt meget som den, vi kender, da jeg har brugt ingredienser, som er gode til at efterligne den "rigtige" smag.

Du kan både bruge tørre bønner, som du lader ligge i blød henover natten og bønner fra dåse. Jeg bruger bønner fra en dåse, da det er nemmere, og jeg synes, at resultatet er lige godt.

Opskrift på hjemmelavet baked beans

Hjemmelavet baked beans
Rakel Seneca

Hjemelavet baked beans

5 fra 1 stemme
Baked beans er en klassiker på briternes morgenbord. Denne opskrift er en hjemmelavet version, som smager skønt. Og så er den tilmed sund.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 serveringer
Ret: Morgenmad
Køkken: britisk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 250 ml vegetarboullion - evt. 0,5 bouillonterning og vand
  • 125 ml vand
  • 1,5 spsk brun farin
  • 1 tsk Worcestershiresauce - engelsk sauce
  • 3 spsk ketchup
  • 1 spsk tomatpasta
  • 0,5 spsk æblecidereddike
  • 1 knivspids hvidløgspulver
  • 1 knivspids løgpulver
  • 1 knivspids friskkværnet peber
  • 0,5 tsk salt
  • 1,5 dåser hvide bønner
  • 4 tsk maizena
  • 2 spsk vand

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at tage en gryde og tilføj vegetarboullion, vand og brun farin.
  2. Tilføj nu Worcestershire sauce, ketchup, tomatpasta, æblecidereddike, hvidløgspulver og løgpulver. Rør det godt sammen og tilføj bønnerne. Lad det nu simre sammen ved lav varme i 20 minutter.
  3. Smag til med salt og sort peber, rør det godt sammen.
  4. Rør maizena og to spiseskefulde vand sammen og tilføj til saucen. Lad saucen simre i to minutter mere, eller indtil den er tyknet.
  5. Server straks baked beans sammen med æg og toast. Eventuelt også stegte pølser og sprødt bacon.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Alle former for bønner kan bruges. Den autentiske bønnetype til opskriften er haricot bønner, men cannellini er nok den mest udbredte type hvide bønner, man kan købe i alle supermarkeder.

Se også andre opskrifter til en lækker brunch:

Klassisk omelet

Morgenmadspizza

Breakfast burrito

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
italiensk bøf
Italiensk bøf→ Se opskriften
billede med et stykke gateau marcel kage
Gateau Marcel - nem og lækker opskrift på glutenfri kage→ Se opskriften
billede med svinemørbrad
Svinemørbrad på grill - med stegetid og kernetemperatur→ Se opskriften
billede med smørstegte kartofler
Smørstegte kartofler→ Se opskriften
hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør
Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør→ Se opskriften
Billede resultat for bagte nye kartofler
Bagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grill→ Se opskriften
salat med nye ærter og agurk
Salat med nye ærter, agurk og ærteskud→ Se opskriften
hyldeblomst panna cotta
Hyldeblomst panna cotta - opskrift på en skøn dessert→ Se opskriften
Billede med parmaskinke.
Parmaskinke - alt om den lækre italienske skinke→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required