• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Baked beans med hjemmelavet tomatsovs

Baked beans med hjemmelavet tomatsovs

Hjemmelavet baked beans
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 9. maj 2022 - Udgivet: 11. maj 2022

Baked beans er en klassiker på briternes morgenbord. Denne opskrift er en hjemmelavet version, som smager skønt. Og så er den tilmed sund.

Baked beans smager rigtig godt, men den klassiske version i dåse er desværre fuld af tilsætningsstoffer og sukker, så derfor foretrækker jeg denne hjemmelavede opskrift.

Den smager næsten uhyggeligt meget som den, vi kender, da jeg har brugt ingredienser, som er gode til at efterligne den "rigtige" smag.

Du kan både bruge tørre bønner, som du lader ligge i blød henover natten og bønner fra dåse. Jeg bruger bønner fra en dåse, da det er nemmere, og jeg synes, at resultatet er lige godt.

Opskrift på hjemmelavet baked beans

Hjemmelavet baked beans
Rakel Seneca

Hjemelavet baked beans

5 fra 1 stemme
Baked beans er en klassiker på briternes morgenbord. Denne opskrift er en hjemmelavet version, som smager skønt. Og så er den tilmed sund.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 serveringer
Ret: Morgenmad
Køkken: Britisk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 250 ml vegetarboullion - evt. 0,5 bouillonterning og vand
  • 125 ml vand
  • 1,5 spsk brun farin
  • 1 tsk Worcestershiresauce - engelsk sauce
  • 3 spsk ketchup
  • 1 spsk tomatpasta
  • 0,5 spsk æblecidereddike
  • 1 knivspids hvidløgspulver
  • 1 knivspids løgpulver
  • 1 knivspids friskkværnet peber
  • 0,5 tsk salt
  • 1,5 dåser hvide bønner
  • 4 tsk maizena
  • 2 spsk vand

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at tage en gryde og tilføj vegetarboullion, vand og brun farin.
  2. Tilføj nu Worcestershire sauce, ketchup, tomatpasta, æblecidereddike, hvidløgspulver og løgpulver. Rør det godt sammen og tilføj bønnerne. Lad det nu simre sammen ved lav varme i 20 minutter.
  3. Smag til med salt og sort peber, rør det godt sammen.
  4. Rør maizena og to spiseskefulde vand sammen og tilføj til saucen. Lad saucen simre i to minutter mere, eller indtil den er tyknet.
  5. Server straks baked beans sammen med æg og toast. Eventuelt også stegte pølser og sprødt bacon.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Alle former for bønner kan bruges. Den autentiske bønnetype til opskriften er haricot bønner, men cannellini er nok den mest udbredte type hvide bønner, man kan købe i alle supermarkeder.

Se også andre opskrifter til en lækker brunch:

Klassisk omelet

Morgenmadspizza

Breakfast burrito

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pighvarsalat.
    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk
  • billede med club sandwich
    Club sandwich - opskrift på en amerikansk favorit
  • påske smørrebrød med torskerogn og æg
    Påske smørrebrød med torskerogn og æg
  • billede med brunchpandekager
    Brunchpandekager med bagepulver - nem opskrift til brunch

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af squashfritter.

Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash

uge34-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede af hvid bolognese.

Hvid bolognese uden tomater

Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.

Kyllingelår i fad med tomater og kartofler

Billede resultat for kalkun nuggets.

Sprøde kalkun nuggets i panko rasp

Forsiden lige nu

Billede af nem aftensmad.
Nem aftensmad - nemme og lækre retter på kort tid→ Se opskriften
billederesultat for hakket kylling med broccolimos
Hakket kylling med broccolimos (god børneret)→ Se opskriften
Billede af squashfritter.
Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash→ Se opskriften
spinatsalat med edamamebønner
Spinatsalat med edamamebønner→ Se opskriften
brombærmuffins
Lækre brombærmuffins uden smør og med mindre sukker→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
billederesultat for vegetarisk pastaret
Vegetarisk pastaret med squash og tomater på 15 min.→ Se opskriften
billede til peberfrugt i peberfrugt
Peberfrugt i peberfrugt med kylling og blomkål→ Se opskriften
Billede med figner.
Figner - opskrifter med figen, sæson, og holdbarhed→ Se opskriften
billede med kefirboller
Kefirboller - koldhævede→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required