Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Bagt kartoffelpure

Bagt kartoffelpure

billederesultat for bagt kartoffelpure
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
215
SHARES
FacebookMessenger215PinterestEmailSMS

Her er den bedste opskrift på bagt kartoffelpure med æg. En nærmest cremet og lækker pure med kartofler, der bages i ovn. God som tilbehør.

Bagt kartoffelpure er super lækkert tilbehør til mange retter, og den er blandt andet god som ledsager til bøffer og oksestege.

Her har jeg lavet kartoffelpureen med smør og æg, og den bages af i ovnen til sidst.

Det giver en lækker og meget cremet pure med kartofler, som i ovnen lige får den rigtige smag.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Se også de populære opskrifter på:

  • Kartoffelmos
  • Kartoffelrøsti
  • Kartoffelmuffins

Opskrift på bagt kartoffelpure

Bagt kartoffelpure - nem og luftig

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 35 minutter min
Samlet tid: 50 minutter min
Her er den bedste opskrift på bagt kartoffelpure med æg. En nærmest cremet og lækker pure med kartofler, der bages i ovn. God som tilbehør.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g kartofler (skrællede, skrællet vægt)
  • 50 g smør (blødt )
  • 50 g mælk (lun)
  • 2 æg
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. De skrællede kartofler skæres i små tern, der kommes i en gryde. Hæld vand ved så kartoflerne netop er dækket. Du skal ikke komme salt i vandet, da kartoffelpureen smages til når den er færdig.
  2. Kog kartoflerne møre, hvilket tager cirka 15-20 minutter. Hæld vandet fra og lad kartoflerne dampe af.
  3. Kom blødt smør ned til kartoflerne, og mos dem godt. Brug gerne en kartoffelmoser eller et piskeris, men ikke en elpisker.
  4. Mos også lidt lun mælk ind i i kartoffelpureen, og smag den til med salt og peber. Det er vigtigt at få saltet mosen grundigt.
  5. Mos til sidst æggene i et ad gangen.
  6. Smør fire ildfaste skål, og fordel pureen i skålene. Du kan også lave bagt kartoffelpure i et ildfast fad.
  7. Med en gaffel river du kartoffelpureen på toppen, så den får et flot og rillet mønster.
  8. Stil kartoffelpureen ind i en forvarmet ovn ved 200 grader over- og undervarme, og bag den i cirka 15 minutter, så den får en flot og gylden overflade. Som du kan se på billedet.

Næringsindhold

Kalorier244kcalKulhydrater27gProtein6gFedt13gMættet fedt7gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt4gTransfedt0.4gKolesterol110mgNatrium707mgKalium684mgKostfibre3gSukker2gVitamin A454IUVitamin C30mgCalcium49mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Bagt kartoffelpure serveres straks - og den passer som sagt som tilbehør til mange kødretter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required