• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Bagekartofler i airfryer - sådan gør du

Bagekartofler i airfryer - sådan gør du

billede med bagekartofler i airfryer
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
118
SHARES
FacebookMessenger118PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  3. februar 2024

Indhold

  1. Opskrift
  2. Bagekartofler i airfryer
  3. Tips

Bagekartofler i airfryer er lækkert tilbehør, og de store kartofler passer jo sig selv mens de steges sprøde og møre.

Du skal blot smøre hver bagekartoffel med lidt olie og drysse med salt, hvorefter de steges direkte på risten i airfryeren.

Husk at tilberedningstiden kan variere. Det afhænger af model på airfryer, men også på størrelsen af kartoflerne. Så prik lige i dem for at sikre, at kartoflerne er gennembagte.

Vil du lave bagekartoflerne i en almindelig ovn, kan du her se hvordan du laver bagte kartofler i ovn.

Se også disse opskrifter:

  • Hasselback kartofler i airfryer
  • Kartofler i Airfryer - nemme stegte kartofler
  • Pommes frites i airfryer

Opskrift

billede med bagekartofler i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Bagekartofler i airfryer

5 fra 5 stemmer
Min opskrift på bagekartofler i airfryer med tid og temperatur. En nem måde at lave bagte kartofler i airfryeren, hvor skindet bliver sprødt.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 50 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 stk.
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 346
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 store kartofler - bagekartofler
  • 2 spsk olivenolie
  • flagesalt

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at vaske bagekartoflerne og tør dem af i et rent viskestykke.
  2. Jeg plejer at skære tynd skive af bunden, så hver bagekartoffel kan stå helt jævnt.
  3. Skær et kryds i hver kartoffel, hvor du skærer halvt i kartoflen.
  4. Pensl kartoflerne med olivenolie og drys dem med lidt flagesalt.
  5. Sæt kartoflerne på risten i din airfryer. I min Philips XXL airfryer kan jeg lige klemme 6 ned, men måske er der kun plads til 4, og derfor er opskriften skrevet til det. Men stegetiden er den samme uanset antal.
  6. Bagekartofler i airfryer skal nu have 50 minutter ved 180 grader. Prik i dem for at mærke om de gennembagte.

Næringsindhold

Kalorier: 346kcalKulhydrater: 64gProtein: 7gFedt: 7gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gNatrium: 1766mgKalium: 1554mgKostfibre: 8gSukker: 3gVitamin A: 7IUVitamin C: 73mgCalcium: 45mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Så har de lækreste bagekartofler i airfryer, som med fordel kan hvile 10 minutter inden servering, da de er rygende varme.

bagt kartoffel i airfryer
En bagt kartoffel i airfryer, der kan serveres med persillesmør eller som her med olie, hvidløg og persille. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Traditionelt serveres de med persillesmør, men du kan også røre lidt olivenolie sammen med presset hvidløgsfed og persille. Det er til dig, der vil undgå for meget mættet fedt fra smør.

Klem forsigtigt på kartoflerne så de åbner sig i krydset, og derefter kan de fyldes. Som du kan se på billedet. Du kan læse mere om kartofler i denne artikel.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Hans Erik Hansen

    februar 03, 2024 at 11:20 pm

    HEJ Holger
    Madens Verden er fantastisk men, hvorfor flagesalt salt er vel salt?
    Mvh.
    Hans Erik

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      februar 04, 2024 at 6:58 am

      Hej Hans Erik
      Jo, grundlæggende er der ikke den store forskel. Personligt kan jeg godt lide, at flagesaltet er lidt knasende og knap så skarp i saltsmagen, så det bruger jeg meget. Dog ikke til kogning af pasta og den slags. Så du kan sagtens anvende en almindelig salt til bagekartofler i airfryer.
      Her kan du i øvrigt læse mere om salt og forskellen på det: https://madensverden.dk/er-der-forskel-paa-salt/
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required