Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Avocadopasta

Avocadopasta

Avocadopasta med basilikum
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
3
SHARES
FacebookMessenger3PinterestEmailSMS

Avocadopasta kan laves på et kvarter. Det er en nem og lækker ret med cremet avocado-creme, hakkede nødder og basilikum.

Avocadopasta er noget af det nemmeste at lave. Det kræver blot en stavblender og ganske få ingredienser, så har du en sund pastaret.

Husk at bruge modne avocadoer, når du laver cremen til pastaen. Jeg har prøvet at gå på kompromis med umodne avocadoer, og det giver en helt anden smag.

Nærmest af sæbe, så den fejl har jeg ikke begået siden. Så vælg nogle gode spiseklare frugter til retten, så kan det ikke gå galt.

Opskrift på avocadopasta

Avocadopasta

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Avocadopasta kan laves på et kvarter. Det er en nem og lækker ret med cremet avocado-creme, hakkede nødder og basilikum.
Antal: 2 personer
Ret: Pasta
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 avocado
  • 3 forårsløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld basilikum
  • 2 spsk flødeost
  • ½ citron (friskpresset)
  • parmesan (revet)
  • 0,5 dl hasselnødder (el. mandler, hakket)
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen, imens laver du avocadocremen:
  2. Flæk avocadoerne og skrab kødet ned i en skål eller blender.
  3. Skær forårsløg i 2-3 cm. skiver, pil hvidløgsfedet og skyl basilikumsbladene. Kom det hele ned til avocadoerne sammen med saften fra en halv citron. og flødeosten
  4. Blend det - du kan sagtens bruge en håndblender i stedet.
  5. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  6. Dræn pastaen, og vend den rundt i avocadosaucen.
  7. Hak hasselnødder og riv parmesan. Klip eventuelt forårsløgets top i små ringe. Drys det hele over din avocadopasta og server med det samme.

Næringsindhold

Kalorier572kcalKulhydrater26gProtein12gFedt52gMættet fedt10gFlerumættet fedt6gEnkelumættet fedt33gKolesterol20mgNatrium1346mgKalium1238mgKostfibre17gSukker4gVitamin A841IUVitamin C31mgCalcium180mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Avocadopasta kan laves med og uden flødeost. Den er ikke nødvendig, men giver en ekstra cremet avocadosauce.

Er du veganer, kan du sagtens lave din egen creme uden flødeost. Du kan for eksempel tilsætte en spiseskefuld god jomfruolivenolie i stedet.

Se andre opskrifter med avocado i centrum:

Nem forret: Fyldt avocado

Sandwich med avocadomos og kylling

Guacamole

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce.
    Selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce
  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required