• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Agurkerelish - hjemmelavet relish med agurk og rødløg

Agurkerelish - hjemmelavet relish med agurk og rødløg

billederesultat for agurkerelish
4.8 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
51
SHARES
FacebookMessenger51PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  4. juli 2023 - Udgivet:  4. juli 2023

Her får du min opskrift på hjemmelavet agurkerelish. En super nem og hurtig relish med agurk, som kan bruges til hotdog, smørrebrød m.m.

Hjemmelavet agurkerelish er lækkert til blandt andet en god hotdog, men også på smørrebrød og meget andet.

Der er tale om lynsyltet agurk, der vendes med fintsnittet rødløg, og denne relish er altså mega nem at lave.

Jeg plejer at lave min relish med æblecidereddike, men du kan bruge en helt almindelig og lys lagereddike. Altså ikke den mørke.

Opskriften her passer til ca. 4 personer, men det er jo nemt at lave en større portion.

Opskrift på agurkerelish

billederesultat for agurkerelish
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Agurkerelish - hjemmelavet relish med agurk og rødløg

4.75 fra 8 stemmer
Her får du min opskrift på hjemmelavet agurkerelish. En super nem og hurtig relish med agurk, som kan bruges til hotdog, smørrebrød m.m.
Forb. tid 15 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 60
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 150 g agurk - i små tern
  • 1 spsk flagesalt - med top
  • 50 g æblecidereddike
  • 30 g sukker
  • 1 lille rødløg - finthakket
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at halvere agurken på langs, og skrab derefter kernerne ud med en ske. Snit agurken i så så små tern som muligt.
  2. Kom agurketern i en lille skål, og vend med en stor spiseskefuld flagesalt. Lad det trække 5-10 minutter.
  3. Imens koges æblecidereddike op sammen med sukker. Rør sukkeret ud i den kogende eddike, og tag gryden af kogepladen. OBS: Du kan også anvende en alm. lagereddike til en agurkerelish.
  4. Tilsæt finthakket rødløg, og krydr med salt og friskkværnet peber.
  5. De saltede agurketern kommes i en sigte og skylles fri for salt under den kolde hane. Pres vandet af agurken (så meget som muligt).
  6. Vend nu eddike, rødløg og agurk sammen, og lad den gerne stå og trække lidt inden brug.

Næringsindhold

Kalorier: 60kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Du kan med fordel lave din agurkerelish god tid i forvejen, så den bliver endnu mere på en hotdog, smørrebrød eller hvor du nu skal bruge din relish med agurk.

Se også disse opskrifter:

Agurkesalat

4.6 fra 79 stemmer
Den bedste opskrift på agurkesalat. God, gammeldags og hjemmelavet med agurkeskiver, syltet med eddike, vand og sukker til syltede agurker.
Gå til opskrift
Den bedste agurkesalat opskrift er den, som mormor altid lavede den. Helt simpelt og nemt. Her er agurken skåret ud med et bølgeskær, men du kan også bruge en almindelig kniv. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Syltede rødløg

4.7 fra 147 stemmer
Syltede rødløg er det perfekte krydderi til dine yndlingsretter. Se opskriften og lær hvordan du nemt laver dem hjemme.
Gå til opskrift
syltede rødløg

Gammeldags syltede rødbeder

4.6 fra 28 stemmer
Syltede rødbeder smager fantastisk godt, og anvendes bla. på en leverpostejmad. Se her hvordan du nemt sylter rødbeder, og de holder længe.
Gå til opskrift
syltede rødbeder
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Marianne Steiner

    februar 29, 2024 at 11:07 am

    Hej vil bare høre hvor lang tid agurkerelish kan holde sig hvis man ikke lige skal bruge det nu men først om et par dage ?
    Med venlig hilsen Marianne Steiner

    Svar
  2. Hanne F Dinesen

    juli 25, 2022 at 7:16 pm

    Denne relish bliver ekstra god med rørsukker

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required