Sådan bager du de lækreste æblemuffins med kanel. Store, luftige og svampede muffins med masser af æbler, og de er meget nemme at bage.
Æblemuffins. En af de mest klassiske og populære muffins, og så er de så utrolig nemme at bage.
Her får du min bedste opskrift på muffins med æble og lidt kanel, hvor kagerne bliver flotte, godt afbagte, store og svampede.
Brug dine yndlingsæbler til dem, og du skal bruge ca. 2 mellemstore æbler, der rives groft. I mængde skal der være ca. 150 gram æble.
Du kan i øvrigt sagtens udelade kanel, og så vil smagen af æble træde endnu mere frem.
Se også mine populære opskrifter på:
Opskrift på æblemuffins
Æblemuffins
Ingredienser
- 125 g sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 2 æg - strl. M/L
- 200 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk kanel
- 100 g smør - blødt
- 2 mellemstore æbler - groftrevet, ca. 150 gram
Fremgangsmåde
- Til æblemuffins starter du med at komme sukker i en skål sammen med vaniljesukker og æg. Pisk det luftigt.
- I en anden skål vendes hvedemel sammen med bagepulver og kanel. Undlad kanel hvis du ønsker det. Vend det sammen.
- Kom melblandingen i æggemassen, og vend det forsigtigt sammen med smør (blødt).
- Riv æbler groft og vend dem forsigtigt i dejen.
- Fordel dejen i 12 muffinsforme, og bag kagerne i ca. 18 minutter ved 180 grader varmluft. Med en strikkepind eller lignende kan du tjekke om de gennembagte.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Lad de bagte æblemuffins køle af på en rist.
Du kan sagtens fryse dem ned til senere brug.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Gitte
Rigtig lækre æblemuffins, kan kun anbefales, som så meget andet af din mad og bagværk, du har virkelig inspireret mig
Karin
Hej Holger.
Har lige bagt dine æblemuffins, de smager helt fantastisk, uhhhhh
Rigtig dejlig weekend til dig og dine.
Elsker dine opskrifter, som jeg meget flittigt bruger. ☀️😋👍🌞🫶
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften. Jeg bliver glad for at høre din mening om den.