Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Wok med kål, nudler, gris og karry

Wok med kål, nudler, gris og karry

wok med kål gris og karry
4.7 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
82
SHARES
FacebookMessenger82PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på wok med kål. En simpel og hurtig wokret, som du laver med bla. nudler, gris og karry. God til hele familien.

Wok med kål er en super lækker wokret til aftensmad, som også laves med svinekød i tern, karry og andre skønne ingredienser.

Du skal bruge ca. 300 gram kål, og her kan du bruge, hvad du har i køleskabet.

Til denne wokret med kål plejer jeg at bruge mest spidskål, gerne også lidt rød spidskål, og dertil også lidt grønkål. Altsammen snittet helt fint.

Du kan se fremgangsmåde i min video, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på wok med kål

Wok med kål

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 7 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her får du min opskrift på wok med kål. En simpel og hurtig wokret, som du laver med bla. nudler, gris og karry. God til hele familien.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g svinekød i tern
  • 2 tsk karry
  • soja
  • 250 g nudler kogte og afdryppede
  • 300 g kål snittes fint
  • 1 stort rødløg snittet i tynde både
  • 1 rød peberfrugt i tynde strimler
  • 1 citron
  • sød chilisauce
  • cashewnødder til pynt
  • persille til pynt

Fremgangsmåde

  1. Varm en wok eller pande op ved høj varme.
  2. Steg svinekød i tern et minuts tid, hvor kødet får lidt stegeskorpe. Tilsæt karry og et par spiseskefulde soja, og steg kødet færdigt i et minuts tid mere. Tages til side.
  3. Kom lidt olie i wokken eller panden, og steg kål hurtigt ved høj varme. Kålen skal helst bevare noget friskhed. Tages til side.
  4. Kom lidt mere olie i, og steg nu løg og peberfrugt kort. Tilsæt de kogte nudler og lad dem stege med i et lilel minuts tid. Se evt. mere i min video med fremgangsmåde.
  5. Kom sød chilisauce og soja ved, og vend rundt.
  6. Kom så kød og kål tilbage i wokken, og varm det igennem. Smag til med salt, sød chilisauce og og soja efter smag og behag. Pres også saften af en halv citron i din wokret.
  7. Til sidst drysses hakket persille og cashewnødder over din wok med kål.

Næringsindhold

Kalorier205kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Wok med kål, nudler, gris og karry serveres straks.

Eventuelt med lidt ekstra soja og cashewnødder. Velbekomme.

Se flere opskrifter:

Stegte ris - fried rice

Wok med mørbrad og broccoli

Wok guide: Lynstegning i wok af både grønt og kød

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required