Vindruesalsa er en lækker salsa med stenfrie druer. Vindruesalsaen kan laves på få minutter, og den er lækkert tilbehør til blandt andet oksekød.
Opskriften på vindruesalsa er beregnet som tilbehør til fire personer, og salsaen er meget nem at lave.
Her kan du i øvrigt læse meget mere om vindruer.
Opskrift på vindruesalsa
Vindruesalsa - nem salsa lavet med stenfri vindruer
Ingredienser
- 550 g druer - stenfrie, gerne både røde og grønne
- 1 skalotteløg - meget finthakket
- 1 persille - lille håndfuld , finthakket
- 3 tsk balsamico
- 1½ tsk olivenolie
- flagesalt
- friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Halver skyllede og tørrede druer og kom dem i en skål med skalotteløg og persille.
- Rør balsamico, olivenolie, salt og friskkværnet peber sammen og hæld over drue-blandingen.
- Vend det hele godt rundt og stil det på køl til det skal serveres.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Så simpelt er det at lave vindruesalsa, og den er som sagt perfekt som tilbehør.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: