Vindruesalsa er en lækker salsa med stenfrie druer. Vindruesalsaen kan laves på få minutter, og den er lækkert tilbehør til blandt andet oksekød.
Opskriften på vindruesalsa er beregnet som tilbehør til fire personer, og salsaen er meget nem at lave.
Her kan du i øvrigt læse meget mere om vindruer.
Opskrift på vindruesalsa
Ingredienser
- 550 g druer stenfrie, gerne både røde og grønne
- 1 skalotteløg meget finthakket
- 1 persille lille håndfuld , finthakket
- 3 tsk. balsamico
- 1½ tsk. olivenolie
- flagesalt
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Halver skyllede og tørrede druer og kom dem i en skål med skalotteløg og persille.
- Rør balsamico, olivenolie, salt og friskkværnet peber sammen og hæld over drue-blandingen.
- Vend det hele godt rundt og stil det på køl til det skal serveres.
Næringsindhold
Så simpelt er det at lave vindruesalsa, og den er som sagt perfekt som tilbehør.