Vindruesalsa er en lækker salsa med stenfrie druer. Vindruesalsaen kan laves på få minutter, og den er lækkert tilbehør til blandt andet oksekød.
Opskriften på vindruesalsa er beregnet som tilbehør til fire personer, og salsaen er meget nem at lave.
Her kan du i øvrigt læse meget mere om vindruer.
Opskrift på vindruesalsa
Ingredienser
- 550 g druer stenfrie, gerne både røde og grønne
- 1 skalotteløg meget finthakket
- 1 persille lille håndfuld , finthakket
- 3 tsk. balsamico
- 1½ tsk. olivenolie
- flagesalt
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Halver skyllede og tørrede druer og kom dem i en skål med skalotteløg og persille.
- Rør balsamico, olivenolie, salt og friskkværnet peber sammen og hæld over drue-blandingen.
- Vend det hele godt rundt og stil det på køl til det skal serveres.
Så simpelt er det at lave vindruesalsa, og den er som sagt perfekt som tilbehør.
Lækker rådhustærte med kransekage og hindbærmarmelade
Nem og simpel pastaret i fad i ovn
Sådan laver du ovnstegt oksefilet
Lækker og hjemmelavet karamelsauce
Sund og lækker ret med nudler og grøntsager
Snyde basser med creme
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.