Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brød › Verdens nemmeste fladbrød af pizzadej

Verdens nemmeste fladbrød af pizzadej

Du kan lave verdens nemmeste fladbrød af pizzadej fra supermarkedet. Sørg for at stege dem godt af, så du får lidt brændte noter og drys med havsalt til sidst. Foto: Charlotte Mithril
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook16PinterestSMSEmailMessenger
16
DELINGER

Fladbrød af pizzadej er utrolig enkelt at lave. Den færdiglavede pizzadej fra supermarkedet kan sagtens bruges til velsmagende fladbrød.

Du kan lave verdens nemmeste fladbrød af pizzadej fra supermarkedet.

Dejen behøver nemlig ikke være hjemmelavet - du kan sagtens bruge den færdiglavede pizzadej fra supermarkedet.

Det kræver kun den færdiglavede piazzadej, olie til stegning og salt til at drysse over.

På kun 15 minutter har du fire skønne fladbrød.

Opskrift på fladbrød af færdiglavet dej til pizza

Verdens nemmeste fladbrød af pizzadej

charlotte mithrilCharlotte Mithril
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Fladbrød af pizzadej er utrolig enkelt at lave. Den færdiglavede pizzadej fra supermarkedet kan sagtens bruges til velsmagende fladbrød.
Antal: 4 stk
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g pizzadej (færdiglavet)
  • olivenolie (til stegning)
  • flagesalt

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Rul eller skær pizzadejen ud til fire fladbrød i passende størrelser på et meldrysset bord. Sørg for, at de passer til størrelsen på din pande.
  2. Varm en pande op med olivenolie. Steg fladbrødene ved middel varme til de får en gylden overflade, ca. 1-2 minutter per side. Vend undervejs, så begge sider steges gyldne og fladbrødet er gennembagt.
  3. Drys med flagesalt og nyd dine fladbrød af pizzadej.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips til servering

Fladbrød smager fantastisk som tilbehør til indiske og asiatiske retter, eller med frisk fyld på som for eksempel laks, kylling eller chorizo, soltørrede tomater, pesto og rucola.

De kan også sagtens spises som snack med pesto, aioli eller en creme fraiche dressing med friske urter.

  • Italiensk pizzadej - opskrift på verdens bedste pizza
  • Bedste pizzadej opskrift (altid sprøde pizzaer)
  • Hurtig pizza - opskrift på fastfood med færdig pizzadej
  • Fladbrød med røget laks
  • Fladbrød - nem opskrift på de flade arabiske brød
Om Charlotte
charlotte mithril
Charlotte Mithril

Charlotte er fødevare- og ernæringsekspert og har en ph.d. om Ny Nordisk Hverdagsmad fra Institut for Human Ernæring, Københavns Universitet. Charlotte laver smagstest, vidensartikler og opskrifter til Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af koldthævet brød i gryde med surdej.
    Koldhævet brød i gryde med surdej (brød uden gær)
  • Billede med havregrynsbrød.
    Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)
  • billede med pølsehorn bagt med fuldkornsmel
    Verdens bedste pølsehorn med fuldkorn
  • Billede af sandwichboller.
    Sandwichboller (lækre og nemme brød til sandwich)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required