Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Brød › Verdens nemmeste fladbrød af pizzadej

Verdens nemmeste fladbrød af pizzadej

Du kan lave verdens nemmeste fladbrød af pizzadej fra supermarkedet. Sørg for at stege dem godt af, så du får lidt brændte noter og drys med havsalt til sidst. Foto: Charlotte Mithril
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
16
SHARES
FacebookMessenger16PinterestEmailSMS
Opdateret: 9. august 2025 - Udgivet: 2. maj 2021

Fladbrød af pizzadej er utrolig enkelt at lave. Den færdiglavede pizzadej fra supermarkedet kan sagtens bruges til velsmagende fladbrød.

Du kan lave verdens nemmeste fladbrød af pizzadej fra supermarkedet.

Dejen behøver nemlig ikke være hjemmelavet - du kan sagtens bruge den færdiglavede pizzadej fra supermarkedet.

Det kræver kun den færdiglavede piazzadej, olie til stegning og salt til at drysse over.

På kun 15 minutter har du fire skønne fladbrød.

Opskrift på fladbrød af færdiglavet dej til pizza

charlotte mithrilCharlotte Mithril

Verdens nemmeste fladbrød af pizzadej

4.67 fra 3 stemmer
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4 stk
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 400 g pizzadej - færdiglavet
  • olivenolie - til stegning
  • flagesalt
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Rul eller skær pizzadejen ud til fire fladbrød i passende størrelser på et meldrysset bord. Sørg for, at de passer til størrelsen på din pande.
  2. Varm en pande op med olivenolie. Steg fladbrødene ved middel varme til de får en gylden overflade, ca. 1-2 minutter per side. Vend undervejs, så begge sider steges gyldne og fladbrødet er gennembagt.
  3. Drys med flagesalt og nyd dine fladbrød af pizzadej.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips til servering

Fladbrød smager fantastisk som tilbehør til indiske og asiatiske retter, eller med frisk fyld på som for eksempel laks, kylling eller chorizo, soltørrede tomater, pesto og rucola.

De kan også sagtens spises som snack med pesto, aioli eller en creme fraiche dressing med friske urter.

  • Italiensk pizzadej - opskrift på verdens bedste pizza
  • Bedste pizzadej opskrift (altid sprøde pizzaer)
  • Hurtig pizza - opskrift på fastfood med færdig pizzadej
  • Fladbrød med røget laks
  • Fladbrød - nem opskrift på de flade arabiske brød
Om Charlotte
charlotte mithril
Charlotte Mithril

Charlotte er fødevare- og ernæringsekspert og har en ph.d. om Ny Nordisk Hverdagsmad fra Institut for Human Ernæring, Københavns Universitet. Charlotte laver smagstest, vidensartikler og opskrifter til Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required