Verdens bedste brownie cookies er det bedste fra begge verdener. Med sin svampede midte og sprøde skorpe er det den perfekte dessert.
Verdens bedste brownie cookies er præcis som navnet lyder, en cookie men med smag og konsistens som en brownie. Og hvis det ikke bare er den mest perfekte blanding, så ved jeg ikke, hvad det er.
Det er i hvert fald en chokoladeelskers drøm, da de er smækfyldt med chokolade - og så er de i øvrigt super nemme at lave. Dejen består både af smeltet chokolade og chokoladeknapper, mums.
For at få den perfekte skorpe med knæk, som vi kender fra en brownie, er det vigtigt at piske æg og sukker godt sammen.
Dette giver en slags marengs, som dermed giver kagerne den perfekte skinnede overflade.
Opskrift på verdens bedste brownie cookies
Verdens bedste brownie cookies
Ingredienser
- 95 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 60 g smør - saltet
- 220 g mørk chokolade - 70%
- 2 stk æg
- 100 g sukker
- 90 g brun farin
- 80 g mørke chokoladechips
Fremgangsmåde
- Start med at tænde ovnen på 175 grader og gør to bageplade klar med bagepapir.
- Hak chokoladen fint og put den i en lille gryde sammen med smørret. Smelt det sammen over lav varme.
- I en ren skål tilføjes sukker, brun farin og æg. Med en elpisker pisker du det sammen i cirka fem minutter, tilføj derefter chokolade-smør blandingen lidt efter lidt, i mens du pisker. På lav hastighed pisker du det sammen i cirka et minut.
- I en anden skål blander du bagepulveret sammen med hvedemelet. Vend nu melet sammen med skålen med de andre ingredienser. Tilføj chokolade chips og vend det hele sammen.
- Med en spiseske fordeler du blandingen ud i 20 lige store dele på bagepladen, husk at der skal være en smule afstand, da de flyder lidt ud.
- Bag dem nu i cirka 12 minutter. Når de kommer ud af ovnen, er de stadig bløde, men de stivner en smule, når de køles ned.
- Lad dem køle ned og så er verdens bedste brownie cookies klar til servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips og andre opskrifter
Brownie cookies smager super godt friskbagte og varme fra ovnen, men de er mindst ligeså fantastiske kolde dagen efter.
Så jeg vil klart anbefale at lave en ekstra portion, så man også kan nyde dem kolde.
Kagesulten? Så prøv også disse opskrifter:
Alletiders mumse chokoladekage
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Søren skriver
Alt for tyndt efter de er ude at ovnen.
Lotte Mortensen skriver
De blev bare uimodståelige