• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Vegetar › Vegetariske forårsruller med nudler og rispandekager

Vegetariske forårsruller med nudler og rispandekager

vegetariske forårsruller med rispandekager
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
64
SHARES
FacebookMessenger64PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 13. januar 2022 - Udgivet: 5. oktober 2021

Her er min opskrift på vegetariske forårsruller, der er nemme at lave. Forårsrullerne laves med grøntsager, sød chilisauce og rispandekager.

Vegetariske forårsruller er utrolig nemme at lave selv, og her er de lavet med rispandekager.

Det er tynde pandekager fremstillet af rispapir, som blødes op i lunt vand, og derefter rulles om sunde grøntsager.

Her har jeg anvendt spidskål, gulerødder, forårsløg, bønnespirer og peberfrugt, men du kan bruge hvad du har.

Dertil lidt sød chilisauce, men der kan også anvendes soja.

Mængderne af fyld i forårsrullerne er vejledende, men lad være med at overfylde rullerne!

Opskriften giver 16 vegetariske forårsruller, hvor der er fire ruller til hver person. Det plejer at passe meget godt. Er der nogen i overskud, er de fremragende i en madpakke dagen efter.

Husk også at se disse opskrifter:

Nemme forårsruller i ovn med spidskål og hakket kød

Kinesisk kylling med nudler - lynhurtig aftensmad

Opskrift på vegetariske forårsruller

vegetariske forårsruller med rispandekager
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Vegetariske forårsruller med rispandekager

5 fra 4 stemmer
Nemme og lækre vegetariske forårsruller med rispandekager, der steges færdige i ovnen. Fyldt med lækre grøntsager, herunder spidskål og gulerødder. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Forb. tid 40 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 16 stk.
Ret: Aftensmad
Køkken: Kinesisk
Kalorier: 110
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Fyld til vegetariske pandekager
  • 1 lille spidskål - snittes fint
  • 150 g gulerødder - groftrevet eller snittet i meget tynde stave
  • 100 g bønnespirer - skylles og afdryppes
  • 1 bundt forårsløg - snittes fint
  • 1 rød peberfrugt - snittes i tynde strimler og halveres
  • olie til stegning
  • sød chilisauce
  • salt og friskkværnet peber
  • 250 g nudler - koges som anvist på pakken
Rispandekager
  • 16 rispandekager

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at lave fyldet. Her klargøres grøntsagerne som beskrevet. Varm en stor pande op ved en høj varme, og kom en god sjat olie på. Derefter tilsættes alle grøntsagerne på samme tid, og steges blot lige et minuts tid, så de får lidt varme. Smages til med sød chilisauce, salt og friskkværnet peber. Kommes i en skål.
    grøntsagerne til de vegetariske forårsruller sauteres kort af på en meget varm pande
  2. Nudler koges som anvist på pakken og dryppes helt af. Overhældes med lidt koldt vand, så nudlerne ikke klistrer så meget sammen.
  3. Kom lunt vand i en tærteform eller lignende, hvor der er plads til rispandekagerne. Beklæd en bageplade med bagepapir, og tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  4. Tag en rispandekage fra pakken og læg den i det lune vand. Lad den blive blød, hvilket tager ca. 10-15 sekunder. Tag den op på et skærebræt.
    rispandekager lægges i blød i lunt vand i 10-15 sekunder
  5. Kom lidt grøntsagsfyld på sammen med lidt nudler, og dryp også lidt sød chilisauce på. Lad være med at overfylde forårsrullerne.
    fyld på rispandekager
  6. Fold rispandekagen op over fyldet og rul halvt og stramt rundt, så fyldet er lukket inde.
    rul rispandekagen stramt op om fyldet
  7. Fold derefter siderne på forårsrullen ind over fyldet, så enderne er lukket til.
    fold siderne på de vegetariske forårsruller ind over fyldet
  8. Rul så forårsrullen stramt sammen, og læg den på bagepladen.
    rul dine forårsruller med grøntsagsfyld stramt sammen
  9. Fortsæt på samme med de øvrige vegetariske forårsuller, og læg dem på bagepladen. Pensl rullerne med lidt olie.
    de færdige forårsruller med grøntsager pensles med lidt olie
  10. Bag nu forårsrullerne midt i ovnen ved 200 grader varmluft, hvor de skal have ca. 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 110kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

De færdigbagte vegetariske forårsruller serveres straks, men vær opmærksom på, at rullerne er meget varme i midten.

Nydes med lidt mere sød chilisauce eller soja.

Serveres evt. med en salat til.

Næringsindhold og energifordeling

Her får du en oversigt over næringsindhold og energifordeling pr. 100 gram i de vegetariske forårsruller:

Kalorier: 110

Fedt: 4 gram
Kulhydrater: 16 gram
Protein: 3 gram

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required