Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Vegetarbiksemad med halloumi - nem vegetarret

Vegetarbiksemad med halloumi - nem vegetarret

Vegetarbiksemad
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
6
DELINGER
Facebook6PinterestSMSEmailMessenger

Vegetarbiksemad med halloumi-ost, kartofler, rødbeder og selvfølgelig et smilende spejlæg på toppen. Så bliver det bare ikke bedre.

Vegetarbiksemad behøver slet ikke at være kedeligt, selvom der ikke er kød i. Nærmest tværtimod. I denne opskrift er der nemlig sprøde stykker halloumi, som både smager salt og giver en god umamismag.

Biksemad er en rigtig god klassisk, dansk ret, som er perfekt til dagen efter, når man skal udnytte rester af aftensmaden.

Men jeg synes faktisk, at retten smager så godt, at man kan lave den når som helst.

En af de vigtigste ingredienser er løg. Jeg har tilføjet masser af fine strimler løg i retten, da de er perfekte til at binde alle smagsnuancerne sammen.

Opskrift på vegetarbiksemad

Vegetarbiksemad med halloumi

Rakel Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Vegetarbiksemad med halloumi-ost, kartofler, rødbeder og selvfølgelig et smilende spejlæg på toppen. Så bliver det bare ikke bedre.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 2 stk løg
  • 250 g halloumi
  • 1 spsk smør
  • 2 spsk worcestersauce
  • 100 g rødbeder (syltede i tern)
  • 4 stk æg
  • salt
  • friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at koge kartoflerne, indtil de er møre. Pil forsigtigt skrællen af og skær dem i tern.
  2. Skær nu løgene i tynde strimler, tag derefter en stegepande og tilføj halvdelen af smørret og løgene. Lad dem nu stege i cirka ti minutter, eller indtil de er klare og en smule karamelliseret.
  3. Tilføj kartoflerne og resten af smørret. Lad dem stege i et par minutter, så de får en gylden stegeoverflade.
  4. Skær halloumi i mundrette firkanter og tag nu en anden stegepande. Tilføj halloumi og steg dem ved høj varme i cirka et minut på hver side, eller indtil de er gyldne.
  5. Kom den stegte halloumi i panden med kartofler og tilføj nu worcestersauce. Steg det sammen i et minut og smag til med salt og peber.
  6. Lav fire spejlæg på en anden pande og server vegetarbiksemad med syltede rødbeder.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Hvis du har kogte kartofler fra dagen før, så gem dem og brug dem i denne opskrift. Det gør retten drønhurtig at lave.

Se også vores andre klassiske vegetarretter her:

Vegetar bourguignon - skøn gryderet

Moussaka uden kød

Vegetariske tarteletter

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce.
    Selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce
  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required