Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Vegetar sliders med grillet squash og trøffelmayo

Vegetar sliders med grillet squash og trøffelmayo

Vegetar sliders med squash
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMS

Vegetar sliders er små vegetariske miniburgere, som smager vildt lækkert. Her er opskriften med hjemmelavet trøffelmayo og grillet squash.

Vegetar sliders er alle tiders til en sommeraften ved grillen. Her kan mayonnaisen blandes i forvejen, så skal squashskiverne bare grilles, og bollerne varmes når I sidder ved havebordet.

Det er nemt, og så er det virkelig lækkert. Opskriften er også god til kødspisere, for du får umamismag fra trøffelmayoen, og så er det en dejlig saftig miniburger.

Du kan vælge at lægge lidt gedeost henover squashskiverne, når du griller dem, men spørg lige gæsterne i forvejen, for det er ikke alle, der kan lide smagen.

Opskrift på vegetar sliders med trøffelmayo

Vegetar sliders med grillet squash og trøffelmayo

Karen SenecaKaren Seneca
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Vegetar sliders er små vegetariske miniburgere, som smager vildt lækkert. Her er opskriften med hjemmelavet trøffelmayo og grillet squash.
Antal: 4 personer
Ret: Vegetar
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 12 briocheboller
  • 2 squash i skiver
  • olivenolie
  • 1 fed hvidløg fnthakket
  • salt og friskkværnet peber
  • chilisauce
  • salat i strimler
Trøffelmayonnaise
  • 1 dl mayonnaise købt eller hjemmelavet
  • 30 g parmesan fintrevet
  • 2 tsk trøffelolie
  • 100 g champignoner ristet på panden i små tern
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Skær squash i skiver, drys salt og lad saltet trække ind i ti minutter, Tør saltet godt af, skyl eventuelt. Pensl squashskiverne med olivenolie til sat et presset hvidløgsfed, salt og peber.
  2. Skær champignoner i meget små tern og rist dem hårdt på panden, så de bliver ristede - ikke kogte i deres egen væde.
  3. Bland fintrevet parmesan, mayonnaise, champignontern og trøffelolie sammen. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salat, rucola eller spinatblade, skær dem i strimler eller riv dem i store stykker.
  5. Grill squashskiverne ca. tre minutter på hver side.
  6. Saml dine vegetar sliders: Smør chilisauce i bunden, derefter salat, så en squashskive og til sidst trøffelmayonnaisen. Nu er de klar til at blive serveret med en iskold øl.

Næringsindhold

Kalorier427kcalKulhydrater46gProtein8gFedt27gMættet fedt5gFlerumættet fedt12gEnkelumættet fedt9gTransfedt0.05gKolesterol16mgNatrium1463mgKalium1484mgKostfibre8gSukker9gVitamin A40600IUVitamin C80mgCalcium290mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Hvis du både har kødelskere og vegetarer til bords, kan du også lave sliders med de traditionelle burgerbøffer.

Her er opskriften med et lille twist, der gør hakkebøfferne saftige: Sliders med bøf og bløde løg.

Du kan også lave miniburgere med frikadeller, hvis I foretrækker svinekød.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)
  • Billede af sød kartoffelgryde.
    Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required