Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Vegetar paprikagryde med kartoffelmos

Vegetar paprikagryde med kartoffelmos

Vegetarisk paprikagryde
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
14
DELINGER
Facebook14PinterestSMSEmailMessenger

Vegetar paprikagryde med champignoner smager så skønt, Den serveres med kartoffelmos, så du har en mættende og lækker vegetarret.

Vegetar paprikagryde med champignoner og rød peberfrugt er en klassisk opskrift, som både virkelig mætter og føles som en god portion kærlighed.

Normalt består paprikagryde af kød, men min version er vegetarisk, så alle kan spise med. Man mangler bestemt hellere ikke kød i denne opskrift, da den er fuld af svampe og smag fra paprikaen.

Nogen spiser denne ret med ris, men jeg vil anbefale at lave en stor, dejlig portion kartoffelmos i stedet. Det passer bare rigtig godt sammen.

Opskrift på vegetar paprikagryde

Vegetar paprikagryde

Rakel Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Vegetar paprikagryde med champignoner smager så skønt, Den serveres med kartoffelmos, så du har en mættende og lækker vegetarret.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 stk løg
  • 1 stk rød peberfrugt
  • 200 g champignoner
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk røget paprika
  • 2 tsk oregano (stødt )
  • 50 g tomatpure
  • 200 ml vand
  • 250 ml sødmælk (eller fløde)
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Begynd med at sætte kartofler over til kartoffelmos. Du finder en god opskrift på kartoffelmos her.
  2. Start med at hakke løg fint, skær champignoner i grove skiver og skær peberfrugt i strimler.
  3. Tag nu en gryde og smelt smørret, tilføj løg og steg dem i fem minutter, eller indtil de er klare.
  4. Tilføj peberfrugt og champignoner og steg dem med i fem minutter.
  5. Tilføj nu paprika, røget paprika og oregano. Steg det i 20 sekunder og tilføj tomatpure, vand og sødmælk. Lad retten simre i 10 minutter.
  6. Smag vegetar paprikagryde til med salt og peber. Så er retten klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Prøv også at udskifte nogen af champignonerne med portobello-svampe, det giver ekstra smag.

Vegetar paprikagryde kan også tilsættes flere grøntsager, for eksempel frosne ærter, som kommes i de sidste fem minutter.

Se også andre vegetariske retter her:

Vegetarisk stroganoff med svampe

Vegetarisk shepherds pie

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce.
    Selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce
  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required