Vegetar nuggets indeholder forskellige grønsager så som blomkål, broccoli og gulerødder. De smager virkelig godt og er lækre sprøde.
Vegetar nuggets er både sunde og smager rigtig dejligt. Jeg vil sige, at det er den perfekte måde at spise grøntsager på uden egentligt at vide, at det er grøntsager. Det gør også opskriften virkelig børnevenlig.
Sidst jeg lavede opskriften, lavede jeg dobbeltportion, så jeg kunne fryse en portion ned. Dermed er de lige så nemme at tage fra fryseren og servere, som kyllingenuggets er.
Se også: Sprøde blomkålsnuggets med knuste cornflakes
Jeg må også være ærlig og sige, at denne opskrift ikke smager af kylling og dermed ikke er en erstatning, men derimod et lækkert vegetarisk alternativ.
Opskrift på vegetar nuggets
Vegetar nuggets
Ingredienser
- 3 stk gulerødder
- 0,5 hoved blomkål
- 1 hel broccoli
- 1 stk æg
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk salt
- 0,5 tsk friskkværnet peber
- 200 g rasp
- 1 dl olie
Fremgangsmåde
- Start med at vaske grønsagerne og skræl gulerødderne. Tag derefter en foodprocessor og tilføj gulerødder, blomkål og broccoli, blend det sammen.
- Tilføj derefter massen til en skål og kom æg og knust hvidløg i. Tilføj også salt og sort peber.
- Rør det sammen og tilføj nu 150 gram rasp til blandingen. Rør den sammen og form den til det antal nuggets, du ønsker. Jeg laver 24 af denne opskrift.
- Hæld resten af raspen på en tallerken og dæk alle dine vegetar nuggets i rasp, så de bliver helt dækket.
- Varm olien op og steg nu dine nuggets i cirka fem minutter på hver side, eller indtil de er gyldne.
- Lad dem dryppe olien af på en tallerken med køkkenrulle før servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Du kan også bage vegetar nuggets, det vil spare nogle kalorier og gøre dem endnu sundere.
Bag dem ved 200 grader i cirka 25 minutter, hvor du vender dem efter ca. 15 minutter.
Se også vores andre vegetarsnacks her:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: