• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Vegetar › Vegetar nuggets - sprøde nuggets af grøntsager

Vegetar nuggets - sprøde nuggets af grøntsager

billede med vegetar nuggets
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
13
SHARES
FacebookMessenger13PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 14. maj 2023 - Udgivet: 22. juni 2022

Vegetar nuggets indeholder forskellige grønsager så som blomkål, broccoli og gulerødder. De smager virkelig godt og er lækre sprøde.

Vegetar nuggets er både sunde og smager rigtig dejligt. Jeg vil sige, at det er den perfekte måde at spise grøntsager på uden egentligt at vide, at det er grøntsager. Det gør også opskriften virkelig børnevenlig.

Sidst jeg lavede opskriften, lavede jeg dobbeltportion, så jeg kunne fryse en portion ned. Dermed er de lige så nemme at tage fra fryseren og servere, som kyllingenuggets er.

Se også: Sprøde blomkålsnuggets med knuste cornflakes

Jeg må også være ærlig og sige, at denne opskrift ikke smager af kylling og dermed ikke er en erstatning, men derimod et lækkert vegetarisk alternativ.

Opskrift på vegetar nuggets

billede med vegetar nuggets
Rakel Seneca

Vegetar nuggets

5 fra 1 stemme
Vegetar nuggets indeholder forskellige grønsager så som blomkål, broccoli og gulerødder. De smager virkelig godt og er lækre sprøde.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 24 stk
Ret: Vegetar
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 41
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 3 stk gulerødder
  • 0,5 hoved blomkål
  • 1 hel broccoli
  • 1 stk æg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk friskkværnet peber
  • 200 g rasp
  • 1 dl olie

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at vaske grønsagerne og skræl gulerødderne. Tag derefter en foodprocessor og tilføj gulerødder, blomkål og broccoli, blend det sammen.
  2. Tilføj derefter massen til en skål og kom æg og knust hvidløg i. Tilføj også salt og sort peber.
  3. Rør det sammen og tilføj nu 150 gram rasp til blandingen. Rør den sammen og form den til det antal nuggets, du ønsker. Jeg laver 24 af denne opskrift.
  4. Hæld resten af raspen på en tallerken og dæk alle dine vegetar nuggets i rasp, så de bliver helt dækket.
  5. Varm olien op og steg nu dine nuggets i cirka fem minutter på hver side, eller indtil de er gyldne.
  6. Lad dem dryppe olien af på en tallerken med køkkenrulle før servering.

Næringsindhold

Kalorier: 41kcalKulhydrater: 1gProtein: 0.1gFedt: 4gMættet fedt: 0.3gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.02gKolesterol: 0.2mgNatrium: 16mgKalium: 14mgKostfibre: 1gSukker: 0.4gVitamin A: 24IUVitamin C: 2mgCalcium: 2mgJern: 0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Du kan også bage vegetar nuggets, det vil spare nogle kalorier og gøre dem endnu sundere.

Bag dem ved 200 grader i cirka 25 minutter, hvor du vender dem efter ca. 15 minutter.

Se også vores andre vegetarsnacks her:

Taquitos - lækre mexicanske snacks

Pakora - sprøde indiske snacks

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)
  • Billede af sød kartoffelgryde.
    Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler
  • billede med bønne burrito
    Bønne burrito

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Forsiden lige nu

billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller - fakta og hvad kan du bruge dem til→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften
billede med kylling cacciatore italiensk jægergryde
Kylling cacciatore (nem og lækker italiensk jægergryde)→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
billede med fødselsdagsboller
Fødselsdagsboller (nemme og bløde boller til fødselsdag)→ Se opskriften
billede med marmorkage
Marmorkage (nem og lækker skærekage i form)→ Se opskriften
fryse avocado
Kan man fryse avocado? Se den hurtige guide!→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required