Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Vegetar bourguignon - opskrift på skøn gryderet

Vegetar bourguignon - opskrift på skøn gryderet

Vegetar bourguignon
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
14
SHARES
FacebookMessenger14PinterestEmailSMS

Vegetar bourguignon er den nemmeste og lækreste ret til de kødfrie dage. Den smager skønt af svampe, og så serveres den med kartoffelmos.

Vegetar bourguignon med svampe, gulerødder og god smag fra laurbærblade og grønsagsbouillon er en mine yndlingsretter til hverdag. Og så er den også nem at lave.

Derudover mætter retten godt, hvilket kan få selv en kødelsker til at være tilfreds med måltidet.

Derfor anbefaler jeg denne opskrift til både flexitarer, vegetarer og folk, som normalt foretrækker at spise kød.

Du kan servere retten med kartoffelmos, som nok er den mest autentiske udgave - eller til ris, hvis det skal gå hurtigt i hverdagen.

Opskrift på vegetar bourguignon

Vegetar bourguignon med svampe og kartoffelmos

Rakel Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Vegetar bourguignon er den nemmeste og lækreste ret til de kødfrie dage. Den smager skønt af svampe, og så serveres den med kartoffelmos.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Fransk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 tsk olivenolie
  • 1 stk løg hakket fint
  • 3 fed hvidløg hakket fint
  • 150 g gulerødder
  • 200 g champignoner
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 1 tsk stødt paprika
  • 1 tsk timian
  • 1 spsk tomatpuré
  • 0,5 terning grønsagsboullion
  • 3 dl vand
  • salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at hakke løg og hvidløg fint. Tag derefter en lille gryde og varm olivenolie op. Tilføj løg, og steg dem, indtil de er klare, tilføj derefter hvidløg.
  2. Skær gulerødderne i grove stykker og kom dem på panden, steg dem i tre-fire minutter, skær også champignoner i grove stykker og tilføj til panden. Steg det sammen i to minutter.
  3. Tilføj spidskommen, paprika, timian og tomatpuré, steg det i et minut og tilføj derefter bouillonterning og vand. Lad retten simre i 15 minutter.
  4. Smag vegetar bourguignon til med salt og peber. Server straks med en god kartoffelmos.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Ønsker du at servere vegetar bourguignon til gæster, kan du blandt andet skifte en deciliter vand ud med rødvin. Dette gør retten ekstra lækker og kan klart anbefales.

Se også andre opskrifter på vegetarisk comfort food:

Vegetariske 'kødboller' og spaghetti

Vegetar paprikagryde med kartoffelmos

Vegetarisk stroganoff med svampe

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)
  • Billede af sød kartoffelgryde.
    Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required