Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Vegetar › Vegetar bourguignon - opskrift på skøn gryderet

Vegetar bourguignon - opskrift på skøn gryderet

Vegetar bourguignon
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
14
SHARES
FacebookMessenger14PinterestEmailSMS
Opdateret: 20. maj 2022 - Udgivet: 20. maj 2022

Vegetar bourguignon er den nemmeste og lækreste ret til de kødfrie dage. Den smager skønt af svampe, og så serveres den med kartoffelmos.

Vegetar bourguignon med svampe, gulerødder og god smag fra laurbærblade og grønsagsbouillon er en mine yndlingsretter til hverdag. Og så er den også nem at lave.

Derudover mætter retten godt, hvilket kan få selv en kødelsker til at være tilfreds med måltidet.

Derfor anbefaler jeg denne opskrift til både flexitarer, vegetarer og folk, som normalt foretrækker at spise kød.

Du kan servere retten med kartoffelmos, som nok er den mest autentiske udgave - eller til ris, hvis det skal gå hurtigt i hverdagen.

Opskrift på vegetar bourguignon

Rakel Seneca

Vegetar bourguignon med svampe og kartoffelmos

5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Fransk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 tsk olivenolie
  • 1 stk løg - hakket fint
  • 3 fed hvidløg - hakket fint
  • 150 g gulerødder
  • 200 g champignoner
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 1 tsk stødt paprika
  • 1 tsk timian
  • 1 spsk tomatpuré
  • 0,5 terning grønsagsboullion
  • 3 dl vand
  • salt
  • friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at hakke løg og hvidløg fint. Tag derefter en lille gryde og varm olivenolie op. Tilføj løg, og steg dem, indtil de er klare, tilføj derefter hvidløg.
  2. Skær gulerødderne i grove stykker og kom dem på panden, steg dem i tre-fire minutter, skær også champignoner i grove stykker og tilføj til panden. Steg det sammen i to minutter.
  3. Tilføj spidskommen, paprika, timian og tomatpuré, steg det i et minut og tilføj derefter bouillonterning og vand. Lad retten simre i 15 minutter.
  4. Smag vegetar bourguignon til med salt og peber. Server straks med en god kartoffelmos.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Ønsker du at servere vegetar bourguignon til gæster, kan du blandt andet skifte en deciliter vand ud med rødvin. Dette gør retten ekstra lækker og kan klart anbefales.

Se også andre opskrifter på vegetarisk comfort food:

Vegetariske 'kødboller' og spaghetti

Vegetar paprikagryde med kartoffelmos

Vegetarisk stroganoff med svampe

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required