Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Varm bønnesalat med grønne bønner, tomater og hvidløg

Varm bønnesalat med grønne bønner, tomater og hvidløg

billederesultat for varm bønnesalat
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
9
DELINGER
Facebook9PinterestSMSEmailMessenger

Varm bønnesalat er lækkert tilbehør til retter med kød, hvor du bager grønne bønner, tomater og lidt hvidløg i ovnen. Smages til med oregano.

Denne bønnesalat er meget nem at lave, men smager helt fantastisk til blandt andet oksekød (herunder en god bøf), men også stegt svine- eller kalvekød.

Hvis du er glad for hvidløg, kan du sagtens tilsætte mere af det. Du kan selvfølgelig også undlade hvidløg.

Opskrift på varm bønnesalat

Varm bønnesalat med grønne bønner, tomater og hvidløg

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Varm bønnesalat er lækkert tilbehør til retter med kød, hvor du bager grønne bønner, tomater og lidt hvidløg i ovnen. Smages til med oregano.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g grønne bønner
  • 8 små tomater (evt. cocktailtomater, der er delt i kvarte)
  • 1 rødløg (i tynde skiver)
  • 2 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 sjat olivenolie
  • 1 spsk balsamico (eller anden eddike)
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at klargøre bønnerne. Hvis du bruger friske grønne bønner, skal du lige nippe eller skære enderne af. De er for hårde at spise. Frosne bønner er normalt klar til brug.
  2. Kog lidt letsaltet vand op i en gryde, og når det spilkoger kommer du bønnerne i. Nu skal de blot koge i to minutter, og derefter overhældes med koldt vand, så du stopper kogningen.
  3. Lad bønnerne dryppe af, og kom dem op i et ildfast fad.
  4. Skær cocktailtomater i skiver, og læg dem sammen med bønnerne.
  5. Kom også fintsnittet rødløg og finthakket hvidløg ved, og hæld en god sjat olivenolie ud over grøntsagerne i fadet.
  6. Tilsæt også oregano og lidt balsamico, og bland din bønnesalat godt sammen med hænderne, så du får fordelt smagen.
  7. Bag nu salaten i fem minutter ved 200 grader varmluft, og så har du en varm bønnesalat klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier100kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Varm bønnesalat serveres straks som tilbehør til. eks. bøffer eller oksesteg. Evt. en velstegt culottesteg.

Se også disse opskrifter:

Bønnefritter

Derfor skal du lægge bønner i blød inden de spises

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sesamkartofler.
    Sesamkartofler (lækre kartofler med sesamfrø stegt i ovn)
  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required