Tunwraps med avocado, mango, rucola og en cremet tunsalat er super lækre, og så er de nemme at håndtere på en skovtur eller i frokostpausen.
Tunwraps er virkelig smarte at have med på farten, til frokostpausen eller i børnenes madpakke.
De er nemme at håndtere, de er gode at pakke ned, og så smager de frem for alt godt.
Wrappen består af en tortilla, som er smurt med tunmousse og derefter rullet med rucola, mango- og avocadoskiver. Virkelig dejlige smage, som samtidig også giver god og sund næring.
Se også: Opskrift på tunacado - en sandwich med tun og avocado.
Opskrift på lækre tunwraps
Tunwraps med avocado til picnic og madpakken
Ingredienser
- 2 mellem tortilla
- 2 dåser tun
- 2 spsk yoghurt - eller creme fraiche 6 %
- 3 spsk mayonnaise
- 1 tsk citronsaft - eventuelt mere
- 1 håndfuld purløg - klippet
- 5 stk jalapenos - hakkede
- salt og friskkværnet peber
- 50 g rucola - eventuelt mere
- 1 stk avocado - tynde skiver
- 0,5 stk mango - tynde skiver
- 0,5 stk rødløg - tynde ringe
Fremgangsmåde
- Begynd med at varme de to tortillas op - en ad gangen. De skal kun have 15 sekunder på hver side. opvarmningen gør dem nemmere at rulle sammen om fyldet senere.
- Bland mayonnaise, yoghurt (eller creme fraiche), citronsaft, hakkede jalapenos, purløg samt salt og peber sammen. Smag til.
- Mos tunen godt sammen med mayodressingen.
- Skær mango og avocado i tynde skiver, skyl rucolaen og skær et halvt rødløg ud i tynde ringe. Hvis løget er lille, kan du bruge et helt.
- Dæk nu hver tortilla som en pizza: Først smører du tunmoussen ud over tortillaen, så placerer du avocado og mango rundt på moussen og derefter rucolaen.
- Rul tortillaen så stramt, som det er muligt uden, at fyldet ryger ud. Når du har rullet begge, pakker du dem hver især ind i film og ligger dem i køleskabet, til de skal spises.
- Del dine tunwraps på midten, når de skal spises - eller før du pakker dem ned i skovturskurven eller madpakken.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Noter
Nogle gange kommer jeg en ordentlig dusk friske korianderblade i rullerne, det giver en skøn, parfumeret smag til tunwraps.
Da der er mange, som ikke bryder sig om koriander, har jeg dog undladt dem i opskriften. Men for jer, der også holder af den urt, skal I endelig give den gas.
Se også vores opskrift på lækre kyllingewraps eller den sundere version, som er wraps af spidskål.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: