• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tunwraps med avocado til picnic og madpakken

Tunwraps med avocado til picnic og madpakken

Tunwraps med mango
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  14. juni 2023 - Udgivet:  15. juni 2023

Tunwraps med avocado, mango, rucola og en cremet tunsalat er super lækre, og så er de nemme at håndtere på en skovtur eller i frokostpausen.

Tunwraps er virkelig smarte at have med på farten, til frokostpausen eller i børnenes madpakke.

De er nemme at håndtere, de er gode at pakke ned, og så smager de frem for alt godt.

Wrappen består af en tortilla, som er smurt med tunmousse og derefter rullet med rucola, mango- og avocadoskiver. Virkelig dejlige smage, som samtidig også giver god og sund næring.

Se også: Opskrift på tunacado - en sandwich med tun og avocado.

Opskrift på lækre tunwraps

Tunwraps med mango
Karen SenecaKaren Seneca

Tunwraps med avocado til picnic og madpakken

5 fra 2 stemmer
Tunwraps med avocado, mango, rucola og en cremet tunsalat er super lækre, og så er de nemme at håndtere på en skovtur eller i frokostpausen.
Forb. tid 15 minutter min
Samlet tid 14 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Kalorier: 180
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 mellem tortilla
  • 2 dåser tun
  • 2 spsk yoghurt - eller creme fraiche 6 %
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 tsk citronsaft - eventuelt mere
  • 1 håndfuld purløg - klippet
  • 5 stk jalapenos - hakkede
  • salt og friskkværnet peber
  • 50 g rucola - eventuelt mere
  • 1 stk avocado - tynde skiver
  • 0,5 stk mango - tynde skiver
  • 0,5 stk rødløg - tynde ringe

Fremgangsmåde
 

  1. Begynd med at varme de to tortillas op - en ad gangen. De skal kun have 15 sekunder på hver side. opvarmningen gør dem nemmere at rulle sammen om fyldet senere.
  2. Bland mayonnaise, yoghurt (eller creme fraiche), citronsaft, hakkede jalapenos, purløg samt salt og peber sammen. Smag til.
  3. Mos tunen godt sammen med mayodressingen.
  4. Skær mango og avocado i tynde skiver, skyl rucolaen og skær et halvt rødløg ud i tynde ringe. Hvis løget er lille, kan du bruge et helt.
  5. Dæk nu hver tortilla som en pizza: Først smører du tunmoussen ud over tortillaen, så placerer du avocado og mango rundt på moussen og derefter rucolaen.
  6. Rul tortillaen så stramt, som det er muligt uden, at fyldet ryger ud. Når du har rullet begge, pakker du dem hver især ind i film og ligger dem i køleskabet, til de skal spises.
  7. Del dine tunwraps på midten, når de skal spises - eller før du pakker dem ned i skovturskurven eller madpakken.

Næringsindhold

Kalorier: 180kcalKulhydrater: 1gProtein: 25gFedt: 8gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.003gKolesterol: 16mgNatrium: 947mgKalium: 232mgKostfibre: 0.3gSukker: 0.4gVitamin A: 422IUVitamin C: 4mgCalcium: 34mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Nogle gange kommer jeg en ordentlig dusk friske korianderblade i rullerne, det giver en skøn, parfumeret smag til tunwraps.

Da der er mange, som ikke bryder sig om koriander, har jeg dog undladt dem i opskriften. Men for jer, der også holder af den urt, skal I endelig give den gas.

Se også vores opskrift på lækre kyllingewraps eller den sundere version, som er wraps af spidskål.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required