Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Torskeloins med sundt tilbehør

Torskeloins med sundt tilbehør

torskeloins med sundt tilbehør
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
17
SHARES
FacebookMessenger17PinterestEmailSMS

Torskeloins med sundt tilbehør er en både nem og hurtig fiskeret, som de fleste kan lide. Torskeloins er benfri og rent rygkød fra torsken.

Du bliver vild med denne opskrift på torskeloins med sundt tilbehør, for det er en virkelig nem og smagfuld ret, som der på ingen måde er ben i.

Tilberedningen foregår i en pande, og herfra kan du også servere den færdige ret. Mængden af de enkelte grøntsager kan varieres efter smag og behag.

Hvad er torskeloins?

Torskeloins er den fineste udskæring fra torsken. Den kaldes også for torskens mørbrad, men den har altså ikke noget med mørbrad at gøre.

Her får du et lækkert stykke fisk uden skind og ben, og den er skåret af rygkødet på torsken.

Du kan både stege og koge torskestykkerne, og de er nemme at håndtere i køkkenet. Kan også omvikles med bacon eller parmaskinke, og derefter steges i ovnen.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Bagt torsk (nem og hurtig opskrift på torsk i ovn)
  • Dampet torsk i ovn med grøntsager
  • Paneret torsk - nem opskrift på pandestegt torsk
  • Torsk med karry og spidskål på 20 minutter

Benfri torskeloins med tilbehør

Opskriften er beregnet til fire personer som et måltid til aftensmad. Er I meget sultne kan du skrue mængden af kartofler lidt op.

Torskeloins med sundt tilbehør

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Torskeloins med sundt tilbehør er en både nem og hurtig fiskeret, som de fleste kan lide. Torskeloins er benfri og rent rygkød fra torsken.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 torskeloins svarende til ca. 500-600 gram
  • salt og friskkværnet peber
  • olivenolie eller rapsolie, til stegning
  • 400 g kartofler i tern
  • 1 rødløg i grove både
  • 4 fed hvidløg knust og hakket groft
  • 1 lille broccoli i små buketter
  • 250 g tomater små og halveret
  • citronsaft friskpresset

Fremgangsmåde

  1. Start med at salte 4 torskeloins og lad dem trække mens du klargør grøntsagerne.
  2. Her skæres 400 g kartofler i små tern, mens 1 rødløg skåres i grove både, 4 fed hvidløg pilles og knuses med siden på kniven og hakkes groft. Skær 1 lille broccoli i små buketter og del 250 g tomater (små) i halve.
  3. Steg først torskestykkerne i lidt olivenolie på en varm pande, hvor de steges ca. 3-4 minutter på hver side. Vend dem kun én gang, da de er lidt skrøbelige. Krydres med friskkværnet peber (de er jo allerede saltet). Lægges til side og panden skylles af.
  4. Stil panden tilbage på kogepladen og skru op på fuld varme. Kom lidt olie på og steg så kartoffelternene i ca. 5 minutter. Vendes undervejs.
  5. Kom rødløg og hvidløg ved, og lad det stege et par minutter mere. Løgene må ikke blive brune, så skru gerne lidt ned for varmen, men stadig så det steger lystigt.
  6. Tilsæt broccolibuketter (de skal være små) og tomater. Steg videre i et par minutter, hvor det vendes rundt løbende. Steg ikke for længe, da broccolien gerne må have lidt bid. Tilsæt gerne mere olie, da fiskeretten ikke serveres med yderligere sovs.
  7. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier342kcalKulhydrater34gProtein34gFedt9gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gKolesterol65mgNatrium723mgKalium1729mgKostfibre7gSukker6gVitamin A1531IUVitamin C171mgCalcium126mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Læg de stegte stykker torsk ovenpå grøntsagerne i panden, og jeg plejer at dele hvert stykke fisk i to stykker.

Pres gerne lidt citronsaft henover fisken. Kan serveres som retten er, eller med et stykke groft brød til. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    juli 25, 2024 at 9:00 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om retten. På forhånd tak.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required