Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Toffifee

Toffifee

Toffifee hjemmelavet
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1
SHARE
FacebookMessenger1PinterestEmailSMS

Toffifee er en rigtig familieklassiker med dens karamel-skal, bløde nougat, mørke chokolade og hasselnødden i midten. Her er opskriften.

Toffifee er en af chokolader, som jeg måske har spist mest i løbet min barndom. Den søde karamel og knasende hasselnød komplimenterer bare hinanden, og her har jeg brugt min hjemmelavet nougat.

Selve karamellen er bare helt almindelig flødekaramel, som jeg har varmet en smule op og dermed gjort bløde, så det var muligt at forme dem.

For at lave denne opskrift skal man bruge en form. En silikoneform er det mest optimale, men jeg bruger bare en isterningeform, som fungerer lige så godt.

Opskrift på hjemmelavet Toffifee

Toffifee

Rakel Seneca
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 50 minutter min
Toffifee er en rigtig familieklassiker med dens karamel-skal, bløde nougat, mørke chokolade og hasselnødden i midten. Her er opskriften.
Antal: 20 stykker
Ret: Søde sager
Køkken: Tysk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 50 g hasselnødder (uden skal)
  • 80 g mælkechokolade
  • 2 spsk flormelis
  • 10 stk flødekarameller
  • 50 g mørk chokolade
  • 20 stk hasselnødder (halve uden skal)

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave nougat. Put 25 gram hasselnødder i foodprocessoren og blend dem til groft mel. Smelt nu mælkechokoladen i mikroovnen eller over vandbad.
  2. Hæld den smeltede chokolade samt flormelis ned til hasselnødderne. Blend det nu godt sammen. Stil den på køl i fem minutter.
  3. I mens varmer du flødekaramellerne op i knap 30 sekunder i mikroovnen. De skal ikke smeltes, men bare blive en smule blødere. Skær dem nu over i to dele, så du står med i alt 20 stykker karamel.
  4. Tag et stykke karamel og gør det fladt med fingrene, put det ned i formen og pres det op ad kanterne, så den danner en lille skal. Forsæt, til al karamellen er blevet til skaller.
  5. Put nu en halv hasselnød i hver karamelskal. Fyld derefter alle skallerne op med nougat. Put dem på køl i ti minutter for at størkne.
  6. Smelt den mørke chokolade og pynt nu hver toffifee med en smule mørk chokolade på toppen. Lad dem derefter størkne.
  7. Og så er dine hjemmelavede Toffifees klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Hvis det skal gå hurtigt, kan du faktisk godt bruge Nutella eller købe-nougat i stedet for den hjemmelavet nougat.

Smagen bliver selvfølgelig en smule anderledes, men det fungerer alligevel fint.

Du kan også bruge hjemmelavede karameller.

Se også vores andre opskrifter:

  • Havregrynskugler
  • Daddelkonfekt med peanutbutter og chokolade
  • Hjemmelavet After Eight
Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required