• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Toffifee

Toffifee

Toffifee hjemmelavet
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1
SHARE
FacebookMessenger1PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  9. november 2021 - Udgivet:  9. november 2021

Toffifee er en rigtig familieklassiker med dens karamel-skal, bløde nougat, mørke chokolade og hasselnødden i midten. Her er opskriften.

Toffifee er en af chokolader, som jeg måske har spist mest i løbet min barndom. Den søde karamel og knasende hasselnød komplimenterer bare hinanden, og her har jeg brugt min hjemmelavet nougat.

Selve karamellen er bare helt almindelig flødekaramel, som jeg har varmet en smule op og dermed gjort bløde, så det var muligt at forme dem.

For at lave denne opskrift skal man bruge en form. En silikoneform er det mest optimale, men jeg bruger bare en isterningeform, som fungerer lige så godt.

Opskrift på hjemmelavet Toffifee

Toffifee hjemmelavet
Rakel Seneca

Toffifee

5 fra 3 stemmer
Toffifee er en rigtig familieklassiker med dens karamel-skal, bløde nougat, mørke chokolade og hasselnødden i midten. Her er opskriften.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Antal: 20 stykker
Ret: Søde sager
Køkken: Tysk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 50 g hasselnødder - uden skal
  • 80 g mælkechokolade
  • 2 spsk flormelis
  • 10 stk flødekarameller
  • 50 g mørk chokolade
  • 20 stk hasselnødder - halve uden skal

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at lave nougat. Put 25 gram hasselnødder i foodprocessoren og blend dem til groft mel. Smelt nu mælkechokoladen i mikroovnen eller over vandbad.
  2. Hæld den smeltede chokolade samt flormelis ned til hasselnødderne. Blend det nu godt sammen. Stil den på køl i fem minutter.
  3. I mens varmer du flødekaramellerne op i knap 30 sekunder i mikroovnen. De skal ikke smeltes, men bare blive en smule blødere. Skær dem nu over i to dele, så du står med i alt 20 stykker karamel.
  4. Tag et stykke karamel og gør det fladt med fingrene, put det ned i formen og pres det op ad kanterne, så den danner en lille skal. Forsæt, til al karamellen er blevet til skaller.
  5. Put nu en halv hasselnød i hver karamelskal. Fyld derefter alle skallerne op med nougat. Put dem på køl i ti minutter for at størkne.
  6. Smelt den mørke chokolade og pynt nu hver toffifee med en smule mørk chokolade på toppen. Lad dem derefter størkne.
  7. Og så er dine hjemmelavede Toffifees klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Hvis det skal gå hurtigt, kan du faktisk godt bruge Nutella eller købe-nougat i stedet for den hjemmelavet nougat.

Smagen bliver selvfølgelig en smule anderledes, men det fungerer alligevel fint.

Du kan også bruge hjemmelavede karameller.

Se også vores andre opskrifter:

  • Havregrynskugler
  • Daddelkonfekt med peanutbutter og chokolade
  • Hjemmelavet After Eight
Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required