• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Teriyaki gulerødder med salat og nødder

Maiken Krøjgaard.Maiken Krøjgaard
Teriyaki gulerødder er marineret, så de smager himmelsk. Her i en salat med nødder og ost. Foto: Majken Krøjgaard.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Salat opskrifter

Oversigt over indhold

  1. Teriyaki gulerødder smager fantastisk sammen med grøn salat. De steges i en marinade på panden, og bliver både søde og sprøde.
  2. Opskrift på Teriyaki gulerødder
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift

Teriyaki gulerødder smager fantastisk sammen med grøn salat. De steges i en marinade på panden, og bliver både søde og sprøde.

Jeg fandt for nyligt ud af, at jeg er helt tosset med teriyaki marinade.

Jeg brugte det første gang i forbindelse med noget fyld til forårsruller, derefter har jeg brugt det flere gange, specielt til gulerødder og kylling.

I stedet for altid kun at lave gulerødder med bacon og timian eller gulerødder med honning som tilbehør, ja, så prøvede jeg at servere de her gulerødder for familien. 

På grøntsagsfronten er jeg rimeligt privilegeret, for min familie elsker grøntsager og spiser virkelig store mængder af dem.

Jeg fornemmede, at de var ret tilfredse i stedet for næsten altid at få en basis-salat til aftensmaden. 

Opskrift på Teriyaki gulerødder

5 fra 5 stemmer
RetSalat
KøkkenDansk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 25 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 500 g snackgulerødder
  • 3 spsk akaciehonning
  • 3 spsk teriyaki
  • 2 spsk olie
  • salt
  • 1 pose feldsalat
  • 80 g Salatost - el. feta
  • 2 håndfulde peanuts - el. cashewnødder
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Skyld og skær enderne af snackgulerødderne (jeg bruger økologisk, så jeg skræller dem ikke)
  • Kom olie og akaciehonning på en pande og varm op til honningen er smeltet.
  • Tilsæt gulerødderne og drys med lidt salt.
  • Kom Teriyakimarinade udover gulerødderne.
  • Vend det hele godt rundt på panden og steg gulerødderne lidt møre ved middelvarme i ca. 15 min.
  • Afkøl gulerødderne.
  • Hak peanuts eller cashewnødder groft.
  • Fordel feldsalat på et fad og læg de afkølede gulerødder over.
  • Smuldre salatost henover og top med de hakkede saltede peanuts/cashewnødder.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Jeg serverer gerne kylling til gulerødderne. Her finder du et par opskrifter på kylling:

grydestegt kylling
Grydestegt kylling
Se opskriften
billederesultat for Hopballe kylling
Hel ovnstegt Hopballe kylling med marinerede hvidløg
Se opskriften
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 0
  • 41
  • 0
  • 2
  • 1
  • 4
  • Delt
Om Maiken
Maiken Krøjgaard.
Maiken Krøjgaard

Maiken, også kaldt Tutti, står bag opskriften. Gift med manden i mit liv, har en teenagerdatter i huset (ohhh my). Bor i Ilskov ved Herning. Er et stort madøre der lever sundt med plads til udskejelser. Elsker mad og humor. Lever for at spise og grine. Håber at kunne inspirere dig.
Møz fra Tutti.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Tortilla trend - opskrift på nyeste Tik Tok-dille
Grønne bønner med hvidløgssmør »

Populært indhold lige nu

billede med kalkunpande

Krydret kalkunpande med grøntsager og ris

billede med chokoladekage

Alletiders mumse chokoladekage - nem, svampet og lækker

kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe - nem opskrift på suppe med kartofler

billede med mørbradgryde

Klassisk mørbradgryde med ris, bacon og cocktailpølser

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

5 fra 5 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetSalat
KøkkenDansk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 25 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Italiensk oksesteg - opskrift på oksebov som simremad
  • Gulerodsbrud - opskrift på luftige brød med gulerod
  • Hjemmelavet gullaschsuppe fra Ungarn
  • Julekage med lækre julekrydderier
  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!