Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Tilbehør › Teriyaki gulerødder med salat og nødder

Teriyaki gulerødder med salat og nødder

Teriyaki gulerødder med salat
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
387
SHARES
FacebookMessenger387PinterestEmailSMS
Opdateret: 14. januar 2021 - Udgivet: 14. januar 2021

Teriyaki gulerødder smager fantastisk sammen med grøn salat. De steges i en marinade på panden, og bliver både søde og sprøde.

Jeg fandt for nyligt ud af, at jeg er helt tosset med teriyaki marinade.

Jeg brugte det første gang i forbindelse med noget fyld til forårsruller, derefter har jeg brugt det flere gange, specielt til gulerødder og kylling.

I stedet for altid kun at lave gulerødder med bacon og timian eller gulerødder med honning som tilbehør, ja, så prøvede jeg at servere de her gulerødder for familien. 

På grøntsagsfronten er jeg rimeligt privilegeret, for min familie elsker grøntsager og spiser virkelig store mængder af dem.

Jeg fornemmede, at de var ret tilfredse i stedet for næsten altid at få en basis-salat til aftensmaden. 

Opskrift på Teriyaki gulerødder

Majken Krøjgaard

Teriyaki gulerødder med salat og nødder

5 fra 5 stemmer
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 500 g snackgulerødder
  • 3 spsk akaciehonning
  • 3 spsk teriyaki
  • 2 spsk olie
  • salt
  • 1 pose feldsalat
  • 80 g Salatost - el. feta
  • 2 håndfulde peanuts - el. cashewnødder
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Skyld og skær enderne af snackgulerødderne (jeg bruger økologisk, så jeg skræller dem ikke)
  2. Kom olie og akaciehonning på en pande og varm op til honningen er smeltet.
  3. Tilsæt gulerødderne og drys med lidt salt.
  4. Kom Teriyakimarinade udover gulerødderne.
  5. Vend det hele godt rundt på panden og steg gulerødderne lidt møre ved middelvarme i ca. 15 min.
  6. Afkøl gulerødderne.
  7. Hak peanuts eller cashewnødder groft.
  8. Fordel feldsalat på et fad og læg de afkølede gulerødder over.
  9. Smuldre salatost henover og top med de hakkede saltede peanuts/cashewnødder.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Jeg serverer gerne kylling til gulerødderne. Her finder du et par opskrifter på kylling:

Grydestegt kylling fra mormor

4.7 fra 18 stemmer
Grydestegt kylling som mormor lavede den. Helt klassisk og stegt i en gryde i en time, hvorefter du fremtryller en vidunderlig sovs af skyen.
Gå til opskrift
Billede af grydestegt kylling.
Om Maiken
Maiken Krøjgaard.
Maiken Krøjgaard

Maiken, også kaldt Tutti, står bag opskriften. Gift med manden i mit liv, har en teenagerdatter i huset (ohhh my). Bor i Ilskov ved Herning. Er et stort madøre der lever sundt med plads til udskejelser. Elsker mad og humor. Lever for at spise og grine. Håber at kunne inspirere dig.
Møz fra Tutti.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required