Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Tangchips med lakrids

Tangchips med lakrids

Tang har i mange år været en overset råvare i Danmark, men er nu ved at finde vej til vores køkken. Tangchips er et godt eksempel på en lækker snack med tang. Foto: Omø Tang
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
1
SHARE
FacebookMessenger1PinterestEmailSMS

Om du samler din tang selv eller køber den tørret, så kan du lave de lækreste tangchips selv. Det er super nemt og de kan krydres efter smag - her med lakrids.

Tang er langsomt ved at snige sig ind i det danske køkken og med god grund. Du kan lave skøn mad ud af den danske råvare - prøv for eksempel disse lækre tangchips med lakrids.

Du kan selv samle din tang på stranden, det er både hyggeligt og gratis. Få inspiration til at sanke tang selv her: Tang: Det er sol og sommer, så nu skal der sankes.

Men du behøver ikke at have samlet dine tang selv, for at kunne nyde den gode smag af tang. Flere steder kan du nemlig købe tørret tang, der er klar til brug.

I denne opskrift på tangchips med lakrids er der brugt tørret tang. Det gør det nemt og du kan lave det året rundt. Opskriften er udviklet af Omø tang, der høster og tørrer tang på Omø.

Solgt til tang-lakrids

Tangchips er lækre som snack eller som et sundere alternativ til eksempelvis slik. Disse er med lakridspulver, der giver en utrolig lækker smag. Men du kan også sagtens lave dem med andre krydderier som for eksempel chili.

Foretrækker du den rene salte smag, kan de også laves helt uden krydderi.

Tjek, at det naturlige havsalt er bevaret i tangen, så de får en lækker saltet smag. Er salten ikke bevaret, kan du tilsætte lidt salt til dine tangchips, inden de bages.

Opskrift på tangchips med lakrids

Tangchips med lakrids

charlotte mithrilCharlotte Mithril
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Om du samler din tang selv eller køber den tørret, så kan du lave de lækreste tangchips selv. Det er super nemt og de kan krydres efter smag - her med lakrids.
Antal: 4 personer
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 20 g tørret blæretang eller sukkertang
  • 2 tsk olie
  • 2 tsk lakridspulver
  • Evt. lidt salt

Fremgangsmåde

  1. Bræk tangen i mindre stykker og vend den i olie i en skål, indtil det er godt suget ind i den tørre tang - det sker ret hurtigt.
  2. Vend lakridspulver i blandingen, så det fordeles jævnt.
  3. Bred tangen ud på et stykke bagepapir på en bageplade, og bag det 10 minutter ved 150 grader.
  4. Server de lækre tangchips som en snack evt. blandet sammen med andre chips eller brug dem som pynt på desserter.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Har du været ude og samle din tang selv, kan du se hvordan du laver tangchips af dem her:

Blæretang bagt som chips i ovnen

Kilde: omoetang.dk

Om Charlotte
charlotte mithril
Charlotte Mithril

Charlotte er fødevare- og ernæringsekspert og har en ph.d. om Ny Nordisk Hverdagsmad fra Institut for Human Ernæring, Københavns Universitet. Charlotte laver smagstest, vidensartikler og opskrifter til Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required