• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Tacos med flankesteg og tomatsalsa

Tacos med flankesteg og tomatsalsa

tacos med flankesteg og tomatsalat
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS
Opdateret: 8. juni 2022 - Udgivet: 23. april 2020

Sådan laver du tacos med flankesteg. Meget nem aftensmad med tacoskaller, der fyldes med spidskål, mør flankesteg og en lækker tomatsalsa. Sundt og godt.

Tacos med flankesteg er lækker aftensmad med dansk spidskål og okse, der mødes med de mexicanske tacoskaller.

Det er en super lækker blanding, og samtidig er maden altså ret nem at lave.

Flankestegen kan du enten lave i ovnen, på panden eller i grillen, og det tager kun omkring 15 minutter.

Er du vild med syltede jalapenos? Jamen så kommer du da bare nogle af dem øverst på dine tacos. No problemos.

Opskriften er beregnet til fire personer. Antallet af tacoskaller afhænger af hvor meget fyld der kommer i dem, så måske skal du bruge flere end de 12, der er her angivet.

Ingredienser til tacos med flankesteg

Ca. 800 gram flankesteg
4 spiseskefulde olivenolie
1 strøgen teske spidskommen
1 teske paprika
1 teskehvidløgspulver
Flagesalt og friskkværnet peber

1 lille spidskål
2 spiseskefulde olivenolie
Lidt salt

Denne opskrift på tomatsalsa

12 tacoskaller - eller flere

Fremgangsmåde

  1. Olivenolie røres sammen med stødt spidskommen, paprika, hvidløgspulver, salt og peber.
  2. Flankestegen pensles grundigt med marinaden.
  3. Steg den på panden i cirka syv minutter på hver side, på grillen ved indirekte varme i ca. 6-7 minutter på hver side eller i ovnen ved 175 grader i 15 minutter. Lad den hvile 10 minutter.
  4. Spidskålen snittes helt fint, og vendes med olie og salt.
  5. Lav tomatsalsa som anvist i linket.
  6. Skær flankestegen ud i meget tynde skiver på tværs af fibrene.
  7. Fyld tacoskaller med spidskål nederst, dernæst tyne skiver flankesteg - og top med tomatsalsa. Super nemt og lækkert.

Tacos med flankesteg er lækker aftensmad, der ikke er for tungt.

Se mere indhold her:

  • Nem tomatsalsa - opskrift på frisk salsa med tomater
  • Grillspyd med flankesteg og tomater - spyd til grillen
  • Taco - 8 fakta du skal vide om mexicanske tacos
  • Blomkålstacos - vegetariske med barbecuesovs
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.