Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Airfryer › Svinemørbrad i airfryer - med glasering

Svinemørbrad i airfryer - med glasering

svinemørbrad i airfryer
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
771
SHARES
FacebookMessenger771PinterestEmailSMS

Her er min opskrift på svinemørbrad i airfryer. En mør og saftig mørbrad, der er alvet lidt sticky med både en rub og glasering. Så glæd dig.

Svinemørbrad i airfryer er meget nem aftensmad med masser af smag.

Her er mørbraden lavet med en rub, pakket ind i serrano skinke og glaseret, og det giver en virkelig smagfuld, mør og saftig svinemørbrad.

Se også: Sund mad i airfryer - med kylling og spidskål på 10 minutter

En svinemørbrad må ikke tilberedes for længe, heller ikke i en airfryer, da den så nemt bliver tør. Men følg denne fremgangsmåde, og så får den perfekte mørbrad.

I stedet for serrano skinke kan du vikle skiver af bacon om mørbraden, og opskriften er beregnet til fire personer. Serveres med gode mængder grønt, og så er der nok til alle.

Opskrift på svinemørbrad i airfryer

Svinemørbrad i airfryer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 30 minutter min
Her er min opskrift på svinemørbrad i airfryer. En mør og saftig mørbrad, der er alvet lidt sticky med både en rub og glasering. Så glæd dig.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 1 spsk brun farin
  • 1 tsk paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • 5 skiver Serranoskinke
Glasering
  • 1 spsk brun farin
  • 1 spsk sennep

Fremgangsmåde

  1. Til svinemørbrad i airfryer starter du med, at afpudse mørbraden for sølvsene og fedt.
  2. Bland brun farin sammen med paprika, salt og peber, og gnub det godt ind i kødet.
  3. På et skærebræt lægges de fem skiver serrano skinke ved siden af hinanden, men så de overlapper hinanden.
  4. Læg svinemørbraden midt på skinkeskiverne, og fold skinkeskiverne op om mørbraden, som derefter vendes om, så samlingen er nedad. Det kan drille lidt, men det kan lade sig gøre. Skinken kan udskiftes med skiver af bacon, hvis du mere er til det.
  5. Læg mørbraden i et fad i i din airfryer, men den kan også lægges på et stykke bagepapir. Du skal ikke lægge den direkte på risten, da den efterfølgende glasering vil give dig en mere besværlig rengøring.
  6. Luk skuffen og steg din svinemørbrad i airfryer 10 minutter ved 180 grader.
  7. Brun farin og sennep røres sammen til en glasering, der påføres svinemørbraden. Luk skuffen, og giv nu den glaserede svinemørbrad yderligere 7 minutter ved 180 grader.

Næringsindhold

Kalorier259kcalKulhydrater6gProtein39gFedt8gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.1gKolesterol111mgNatrium1192mgKalium598mgKostfibre0.2gSukker6gVitamin A44IUVitamin C2mgCalcium12mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Sådan laver du en lækker svinemørbrad i airfryer, og nu kan du med fordel lade den hvile på et skærebræt i 10 minutter.

Derefter kan mørbraden skæres i passende skiver.

Tilbehør kan være kogte eller stegte kartofler og en lækker broccolisalat.

Se også: Stegt flæsk i airfryer på 25 minutter

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ruth Tift Eriksen skriver

    oktober 03, 2023 at 5:05 pm

    Forvarmer du airfryeren inden mørbraden lægges i?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      oktober 03, 2023 at 5:40 pm

      Hej Ruth
      Nej, bare direkte i med mørbraden og så tænder du 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Vita Alice Mortensen skriver

    oktober 02, 2023 at 5:43 pm

    Det er en lækker Opskrift kan man servere pebersauce til ??

    Svar
  3. Vita Alice Mortensen skriver

    oktober 02, 2023 at 5:38 pm

    Opskriften lyder lækker men hvad sauce serverer man til ??

    Svar
  4. Lærke skriver

    september 27, 2023 at 9:01 pm

    Hejsa.
    Sikke en spændende opskrift. Hvordan tænker du, at jeg kan tilberede svinemørbraden i ovnen i stedet?
    Tak for din tid og hjælp.
    Mvh Lærke

    Svar

Mere inspiration

  • banankage i airfryer
    Banankage i airfryer (nem opskrift uden smør)
  • Italiensk gris i airfryer
    Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg
  • hindbærgalette i airfryer
    Hindbærgalette i airfryer
  • ferskentærte i airfryer
    Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required