Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brød › Stenalderboller fuld af kerner og nødder

Stenalderboller fuld af kerner og nødder

Stenalderboller
4.6 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMS

Stenalderboller fuld af kerner og nødder tager kun 30 minutter at lave, og så er de både sunde og super lækre. De er perfekte til madpakken.

Stenalderboller fuld af kerner og nødder er virkelig lækre, de er sunde og så mætter de rigtig godt.

Derfor er de perfekte til at spise som både snack og som en erstatning af brød, de egner sig nemlig rigtig godt til sandwich.

Disse boller indeholder slet ikke mel, gær eller nogen form for ingredienser som man oftest kender fra en almindelig opskrift på boller. De her består faktisk kun af nødder, kerner, æg og en smule olivenolie.

Du kan også prøve at bage det populære stenalderbrød.

Opskrift på stenalderboller fuld af kerner og nødder

Stenalderboller fuld af kerner og nødder

Rakel Seneca
4.6 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Stenalderboller fuld af kerner og nødder tager kun 30 minutter at lave, og så er de både sunde og super lækre. De er perfekte til madpakken.
Antal: 6 boller
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 stk æg
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,5 dl chiafrø
  • 0,5 dl sesamfrø
  • 0,5 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl mandler
  • 1 dl valnødder
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Start med at varme ovnen op på 160 grader almindelig ovn. Tag en metalmuffinform og beklæd den med bagepapir eller silikoneforme.
  2. I en skål tilføjes æg og olivenolie, brug en gaffel til at blande det sammen. Tilføj nu sesamfrø, chiafrø, hørfrø, solsikkekerner og salt, bland det godt sammen.
  3. Tilføj nu valnødder og mandler til blandingen. Jeg foretrækker at tilføje dem hele, men hvis du har lyst, kan du også grovhakke dem en smule, før du tilføjer dem.
  4. Bland dejen sammen og hæld den nu i formene. Bag bollerne i cirka 30 minutter.
  5. Lad dem køle ned før servering.

Næringsindhold

Kalorier434kcalKulhydrater15gProtein12gFedt39gMættet fedt4gFlerumættet fedt20gEnkelumættet fedt13gTransfedt0.04gKolesterol1mgNatrium513mgKalium350mgKostfibre9gSukker2gVitamin A12IUVitamin C1mgCalcium210mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Jeg har bagt bollerne i muffinsforme, som jeg beklædte med bagepapir, da dejen er ret flydende, før den bliver bagt.

Så det hjælper meget at bage dem i forme for at opretholde størrelsen på bollerne.

Du kan tilføje alle former for nødder og kerner, som du kan lide. Græskarkerner smager også super godt at tilføje - eller hasselnødder.

Se også vores andre opskrifter på andre sunde opskrifter på brød: KETO rugbrød fuld af kerner eller koldhævede speltboller.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af koldthævet brød i gryde med surdej.
    Koldhævet brød i gryde med surdej (brød uden gær)
  • Billede med havregrynsbrød.
    Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)
  • billede med pølsehorn bagt med fuldkornsmel
    Verdens bedste pølsehorn med fuldkorn
  • Billede af sandwichboller.
    Sandwichboller (lækre og nemme brød til sandwich)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required