Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Stegt torsk med spidskål og kartofler

Stegt torsk med spidskål og kartofler

Stegt torsk med spidskål og kartofler
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
1
SHARE
FacebookMessenger1PinterestEmailSMS

Her er min opskrift på stegt torsk med spidskål og kartofler. En meget nem ret, der både er hurtig at lave, og den er med få ingredienser.

Stegt torsk med spidskål og kartofler er en virkelig nem middagsret med fisk, der samtidig er hurtig at tilberede.

Der skal anvendes meget få ingredienser, og her får du samtidig en fiskeret, som jeg er sikker på de fleste vil kunne lide.

Se også: Glaseret torsk med ris, broccoli og grønkål

Grundingredienserne er torsk, spidskål og kartofler, og retten kan laves på under en halv time. God fornøjelse.

Opskrift på stegt torsk med spidskål

Torsk med spidskål og kartofler

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her er min opskrift på stegt torsk med spidskål og kartofler. En meget nem ret, der både er hurtig at lave, og den er med få ingredienser.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g torsk (filet uden skind og ben)
  • salt og friskkværnet peber
  • 600 g kartofler (i mundrette stykker, koges møre)
  • 1 spidskål (snittes groft)
  • 5 dl madlavningsfløde
  • 2 tsk sennep (efter eget valg)
  • 1 citron

Fremgangsmåde

  1. Til stegt torsk med spidskål og kartofler starter du med, at salte torskefileterne, så de kan stå og trække i ca. 10 minutter inden stegning. Husk at tjekke at torskestykkerne er helt fri for ben.
  2. Skær kartofler ud i mundrette stykker. Kom dem i en gryde med vand og salt. Kartoflerne koges næsten møre, og det tager ca. 10 minutter.
  3. Imens snittes spidskål groft. Kom derefter spidskålen ned til de næsten møre kartofler i et halvt minut, så kålen kun lige falder lidt sammen.
  4. Hæld kartofler og spidskål i et dørslag og dryp af.
  5. Kom dem tilbage i gryden sammen med madlavningsfløde og lidt sennep. Lad det koge/simre mens du steger torsken, så det cremer lidt ind.
  6. Torskefileterne steges ca. 3 minutter på hver side i lidt smør og olie, og krydres med salt og friskkværnet peber.
  7. Smag kartoffel- og spidskålsstuvningen til med salt, peber og lidt friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier377kcalKulhydrater47gProtein37gFedt6gMættet fedt3gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt1gKolesterol80mgNatrium788mgKalium2038mgKostfibre9gSukker8gVitamin A559IUVitamin C141mgCalcium311mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Anret stegt torsk med spidskå, og kartofler, og server straks. Pynt gerne torsken med en skive citron. Velbekomme.

Se også: Hjemmelavede fiskepinde lavet af torsk

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required