Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Steak milanese - paneret bøf med spinat og marinara

Steak milanese - paneret bøf med spinat og marinara

steak milanese
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
31
SHARES
FacebookMessenger31PinterestEmailSMS

Steak Milanese er en italiensk specialitet med paneret bøf, en lækker marinara og sauteret spinat. Endnu en rigtig god opskrift fra Italien.

Steak Milanese er en lækker ret fra det italienske køkken, og den er ganske simpel at lave. Som så meget af den bedste mad fra Italien.

Det er en paneret bøf, og her har jeg brugt oksefilet. Du kan også anvende eks. tyksteg eller svinekoteletter, men jeg oksefilet fungerer super godt.

Tilbehøret er sauteret spinat og den populære italienske tomatsauce, der blot hedder marinara. En nem tomatsauce, der laves af løg, hvidløg, tomater og lidt krydderurter.

Steak Milanese er både rimelig nem og hurtig at lave, så du kan bruge den som hverdagsmad, men bestemt også som gæstemad.

Opskrift på steak milanese

Steak milanese - paneret bøf med spinat og marinara

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Steak Milanese er en italiensk specialitet med paneret bøf, en lækker marinara og sauteret spinat. Endnu en rigtig god opskrift fra Italien.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Steaks
  • 4 stk. oksefilet bøffer på hver ca. 150 gram
  • 2 æg
  • 2 spsk mælk
  • rasp
  • salt og friskkværnet peber
  • olie og smør til stegning
Marinara
  • 1 løg finthakket
  • 4 fed hvidløg finthakket
  • 1 dåse hakkede tomater jeg bruger cherrytomater på dåse
  • 1 håndfuld persille finthakket
  • 1 citron lidt citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
Sauteret spinat
  • 500 g spinat frisk, skyllet

Fremgangsmåde

  1. Gør panering klar. Kom rasp i en dyb tallerken, og pisk æg sammen med lidt mælk i en anden tallerken.
  2. Vend nu bøfferne i æg og derefter i rasp. Sørg for at presse kødet godt ned i paneringen. Læg til side.
  3. Lav din marinare. Løg og hvidløg sauteres i lidt olie uden at tage farve, så pas på med varmen. Kom tomater ved, og lad nu din marinara simre i 10-15 minutter, så tomaterne e kogt ud.
  4. Varm en pande op og kom rigeligt med olie og smør på. Det skal ikke sejle i fedtstof, men du må heller ikke stege en steak milanese i for lidt fedtstof.
  5. Steg nu de panerede bøffer i ca. 2-3 minutter på hver side - afhængig af hvor tykke de er. Vend dem ofte. Måske kan du stege alle fire på samme tid, og ellers gøres det nemt ad to omgange. Krydres med salt og friskkværnet peber.
  6. Tag bøfferne af panden, og skru lidt op for varmen. Kom lidt mere olie i.
  7. Sauter nu spinat indtil den er faldet sammen - og nu fylder den ikke så meget. Krydres med lidt salt og peber.
  8. Anret spinaten på fire lune tallerkner. Læg en paneret bøf over.
  9. Vend persille i din marinara, og smag til med lidt citronsaft, salt og peber.
  10. Kom lidt marinara over bøfferne, og så er din steak milanese klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Steak milanese serveres straks, og den kan nydes som den.

Du kan dog med fordel servere en let pastaret før bøfferne kommer på bordet.

Se også disse opskrifter:

Bøf med perlespelt og det lækreste tilbehør
Denne opskrift på bøf med perlespelt er en anderledes og mere sund måde at servere møre bøffer på. Uden sovs, men den behøves heller ikke.
Se opskriften her
bøf med perlespelt
Ribeye med pasta, asparges og en cremet sauce
Her får du min opskrift på ribeye med pasta og asparges. En fantastisk ret med mør bøf og pasta i en cremet sauce. Nem og hurtig at lave.
Se opskriften her
ribeye med pasta og asparges
Ribeye med bagte løg og hjertesalat
Her får du opskriften på en mør ribeye med bagte løg og hjertesalat, som er en ret, der kan laves på en god halv times tid.
Se opskriften her
En velstegt ribeye med bagte løg og hjertesalat er rigtig hyggemad, der samtidig kan tilberedes hurtigt. Foto: Madensverden.dk.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required