Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Spinatsalat med blomkål

Spinatsalat med blomkål

spinatsalat med blomkål
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
173
SHARES
FacebookMessenger173PinterestEmailSMS

Her får du opskriften på en skøn og smuk spinatsalat med blomkål, fersken og blåbær og en lækker dressing.

Spinatsalat med blomkål, fersken og blåbær er en virkelig flot salat at sætte på bordet. Og så smager den også fantastisk med en skøn dressing med olivenolie, sennep og citron.

Salaten er lavet med blomkålsris, som du enten selv kan snitte af et helt blomkålshoved eller købe færdigsnittet i en pose i supermarkedet.

Fersken og blåbær giver en dejlig sødme og flotte farver til din spinatsalat med blomkål.

Se også de her opskrifter:

  • Perlebygsalat med blomkål, rucola og babyspinat
  • Blomkålssalat - salat med rå blomkål
  • Salat med blåbær, spidskål, broccoli og spinat

Opskrift på nem spinatsalat med blomkål

Spinatsalat med blomkål

KatrineKatrine Rørby Madsen
5 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 10 minutter min
Her får du opskriften på en skøn og smuk spinatsalat med blomkål, fersken og blåbær og en lækker dressing.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 75 g spinat (frisk)
  • 75 g blomkålsris
  • 2 ferskner
  • 125 g blåbær
Dressing
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk sennep (med honning)
  • 1 tsk rørsukker
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Skyl spinaten (hvis ikke den allerede er skyllet) og skær blomkål til blomkålsris. Jeg har købt en pose færdigsnittet blomkålsris. Det kan du nemlig også sagtens bruge.
  2. Skyl ferskner og blåbær og skær fersknerne i tynde både.
  3. Bland forsigtigt det hele sammen og anret det i en flot skål eller et fad.
  4. Rør dressingen sammen af olivenolie, citronsaft, sennep med honning, rørsukker og smag til med salt og friskkværnet peber.
  5. Hæld forsigtigt dressingen over salaten. Du kan også vælge at servere den i en lille skål, så man selv kan dosere dressingen ved bordet.

Næringsindhold

Kalorier67kcalKulhydrater14gProtein2gFedt1gMættet fedt0.2gFlerumættet fedt0.2gEnkelumættet fedt1gNatrium615mgKalium281mgKostfibre3gSukker10gVitamin A2020IUVitamin C22mgCalcium28mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Spinatsalat med blomkål er oplagt at servere til for eksempel kylling.

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Marlene skriver

    juni 24, 2024 at 8:09 pm

    Lækker salat og dressing smagte dejlig sammen med paneret stegt torske filet.
    Jeg brugte nektariner i stedet for ferskner.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required