Her får du opskriften på en skøn og smuk spinatsalat med blomkål, fersken og blåbær og en lækker dressing.
Spinatsalat med blomkål, fersken og blåbær er en virkelig flot salat at sætte på bordet. Og så smager den også fantastisk med en skøn dressing med olivenolie, sennep og citron.
Salaten er lavet med blomkålsris, som du enten selv kan snitte af et helt blomkålshoved eller købe færdigsnittet i en pose i supermarkedet.
Fersken og blåbær giver en dejlig sødme og flotte farver til din spinatsalat med blomkål.
Se også de her opskrifter:
- Perlebygsalat med blomkål, rucola og babyspinat
- Blomkålssalat - salat med rå blomkål
- Salat med blåbær, spidskål, broccoli og spinat
Opskrift på nem spinatsalat med blomkål
Spinatsalat med blomkål
Ingredienser
- 75 g spinat - frisk
- 75 g blomkålsris
- 2 ferskner
- 125 g blåbær
Dressing
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk sennep - med honning
- 1 tsk rørsukker
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Skyl spinaten (hvis ikke den allerede er skyllet) og skær blomkål til blomkålsris. Jeg har købt en pose færdigsnittet blomkålsris. Det kan du nemlig også sagtens bruge.
- Skyl ferskner og blåbær og skær fersknerne i tynde både.
- Bland forsigtigt det hele sammen og anret det i en flot skål eller et fad.
- Rør dressingen sammen af olivenolie, citronsaft, sennep med honning, rørsukker og smag til med salt og friskkværnet peber.
- Hæld forsigtigt dressingen over salaten. Du kan også vælge at servere den i en lille skål, så man selv kan dosere dressingen ved bordet.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Noter
Spinatsalat med blomkål er oplagt at servere til for eksempel kylling.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Marlene
Lækker salat og dressing smagte dejlig sammen med paneret stegt torske filet.
Jeg brugte nektariner i stedet for ferskner.