Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brød › Spinatbrød - nem opskrift på snoede brød med spinat

Spinatbrød - nem opskrift på snoede brød med spinat

billede med spinatbrød
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
51
SHARES
FacebookMessenger51PinterestEmailSMS

Spinatbrød eller twisters med spinat og ost. Kald dem hvad du vil, men prøv endelig disse lækre og nemme brød med spinat. Gode til madpakken eller picnic.

Spinatbrød er absolut brød, som de fleste vil elske.

Det er skønne twisters, der laves med spinat og ost, og så er de altså ret nemme at bage.

Du kan bruge dem til en pastasalat, til madpakken eller når du tager på picnic i skoven eller ved stranden.

Kort sagt er disse spinatbrød bare altid et hit, og så er spinat jo super sundt.

Opskriften giver 20 stk.

Opskrift på spinatbrød

Spinatbrød - nem opskrift på snoede brød med spinat

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet hævetid: 45 minutter min
Samlet tid: 1 time t 25 minutter min
Spinatbrød eller twisters med spinat og ost. Kald dem hvad du vil, men prøv endelig disse lækre og nemme brød med spinat. Gode til madpakken eller picnic.
Antal: 20 stk.
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 pakke gær (50 gram)
  • 1 æg
  • 75 g smør
  • 2½ dl koldt vand
  • ½ tsk salt
  • 200 g fint italiensk mel
  • 250 g hvedemel (måske lidt mere)
Fyld
  • 250 g spinat (frosset, optøet og godt afdryppet)
  • 1 løg (fintrevet)
  • 2 fed hvidløg (presset)
  • ½ tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk timian
  • ½ dl. emmentaler (revet)
  • 1 dl parmesan (revet parmesanost)
  • 1 æg ( til pensling)

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret. Smuldr gæren i en skål og hæld det smeltede smør ved. Kom det kolde vand ned i og opløs gæren i væsken.
  2. Tilsæt salt og æg, rør godt.
  3. Kom det meste af melet i, rør rundt og hæld det så ud på bordet så det kan æltes. Tilsæt så meget mel, at dejen æltes smidig og glat.
  4. Lad dejen hvile lunt og tildækket i ½ time.
  5. Optø spinaten i microovn, i en beholder med låg (lidt vand i bunden), ca. 3-3½ minut. Lad spinaten afdryppe godt, pres evt. mere vand ud med en ske.
  6. Bland med de øvrige ingredienser til fyldet.
  7. Når dejen er hævet, deles den i 2 og hver del æltes let.
  8. Rullet ud på et mel drysset bord til en aflang plade.
  9. Halvdelen af fyldet kommes på den ene halvdel og den anden halvdel foldes over. Siderne trykkes godt sammen.
  10. Del de i 10 stykker og sno hvert stykke 2 gange om midten. Læg på bageplade og lad det hæve tildækket og lunt i endnu 15 minutter. Forsæt med den anden halvdel.
  11. Pensles med letsammenpisket æg og bages ved 225 grader i ca. 15-20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier180kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

De færdigbagte spinatbrød afkøles på en bagerist.

Disse brød med spinat og ost er gode til mad, i madpakken og til en picnictur i skoven eller ved stranden.

Se også disse lækre brødopskrifter:

Verdens bedste grydebrød
Grydebrød. Her er min opskrift på verdens bedste brød bagt i gryde, der med garanti aldrig slår fejl. Giver et luftigt brød med sprød skorpe.
Se opskriften her
billede med grydebrød
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning
Opskrift på verdens mest sprøde ciabattabrød. Hemmeligheden er en rimelig tynd dej, der får lov at hæve i fem timer.
Se opskriften her
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Bente Klüver skriver

    februar 18, 2024 at 5:18 pm

    Jeg har prøvet opskriften kun med spinat feta og flagesalt. Super til supper tapas og oste anretning 😋👍😋

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af koldthævet brød i gryde med surdej.
    Koldhævet brød i gryde med surdej (brød uden gær)
  • Billede med havregrynsbrød.
    Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)
  • billede med pølsehorn bagt med fuldkornsmel
    Verdens bedste pølsehorn med fuldkorn
  • Billede af sandwichboller.
    Sandwichboller (lækre og nemme brød til sandwich)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required