• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Brød › Spinatbrød - nem opskrift på snoede brød med spinat

Spinatbrød - nem opskrift på snoede brød med spinat

billede med spinatbrød
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
51
SHARES
FacebookMessenger51PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 13. juni 2020 - Udgivet: 13. juni 2020

Spinatbrød eller twisters med spinat og ost. Kald dem hvad du vil, men prøv endelig disse lækre og nemme brød med spinat. Gode til madpakken eller picnic.

Spinatbrød er absolut brød, som de fleste vil elske.

Det er skønne twisters, der laves med spinat og ost, og så er de altså ret nemme at bage.

Du kan bruge dem til en pastasalat, til madpakken eller når du tager på picnic i skoven eller ved stranden.

Kort sagt er disse spinatbrød bare altid et hit, og så er spinat jo super sundt.

Opskriften giver 20 stk.

Opskrift på spinatbrød

billede med spinatbrød
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Spinatbrød - nem opskrift på snoede brød med spinat

5 fra 3 stemmer
Spinatbrød eller twisters med spinat og ost. Kald dem hvad du vil, men prøv endelig disse lækre og nemme brød med spinat. Gode til madpakken eller picnic.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet hævetid 45 minutter min
Samlet tid 1 time t 25 minutter min
Antal: 20 stk.
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Kalorier: 180
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 pakke gær - 50 gram
  • 1 æg
  • 75 g smør
  • 2½ dl koldt vand
  • ½ tsk salt
  • 200 g fint italiensk mel
  • 250 g hvedemel - måske lidt mere
Fyld
  • 250 g spinat - frosset, optøet og godt afdryppet
  • 1 løg - fintrevet
  • 2 fed hvidløg - presset
  • ½ tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk timian
  • ½ dl. emmentaler - revet
  • 1 dl parmesan - revet parmesanost
  • 1 æg - til pensling

Fremgangsmåde
 

  1. Smelt smørret. Smuldr gæren i en skål og hæld det smeltede smør ved. Kom det kolde vand ned i og opløs gæren i væsken.
  2. Tilsæt salt og æg, rør godt.
  3. Kom det meste af melet i, rør rundt og hæld det så ud på bordet så det kan æltes. Tilsæt så meget mel, at dejen æltes smidig og glat.
  4. Lad dejen hvile lunt og tildækket i ½ time.
  5. Optø spinaten i microovn, i en beholder med låg (lidt vand i bunden), ca. 3-3½ minut. Lad spinaten afdryppe godt, pres evt. mere vand ud med en ske.
  6. Bland med de øvrige ingredienser til fyldet.
  7. Når dejen er hævet, deles den i 2 og hver del æltes let.
  8. Rullet ud på et mel drysset bord til en aflang plade.
  9. Halvdelen af fyldet kommes på den ene halvdel og den anden halvdel foldes over. Siderne trykkes godt sammen.
  10. Del de i 10 stykker og sno hvert stykke 2 gange om midten. Læg på bageplade og lad det hæve tildækket og lunt i endnu 15 minutter. Forsæt med den anden halvdel.
  11. Pensles med letsammenpisket æg og bages ved 225 grader i ca. 15-20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 180kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

De færdigbagte spinatbrød afkøles på en bagerist.

Disse brød med spinat og ost er gode til mad, i madpakken og til en picnictur i skoven eller ved stranden.

Se også disse lækre brødopskrifter:

Verdens bedste grydebrød

4.8 fra 109 stemmer
Grydebrød. Her er min opskrift på verdens bedste brød bagt i gryde, der med garanti aldrig slår fejl. Giver et luftigt brød med sprød skorpe.
Gå til opskrift
billede med grydebrød

Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning

4.8 fra 140 stemmer
Opskrift på verdens mest sprøde ciabattabrød. Hemmeligheden er en rimelig tynd dej, der får lov at hæve i fem timer.
Gå til opskrift
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Bente Klüver

    februar 18, 2024 at 5:18 pm

    Jeg har prøvet opskriften kun med spinat feta og flagesalt. Super til supper tapas og oste anretning 😋👍😋

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Forsiden lige nu

billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften
billede med rabarbermuffins
Rabarbermuffins: 12 luftige muffins med rabarber→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
billederesultat for svinemørbrad med honning og soja
Svinemørbrad med honning→ Se opskriften
Salat med kogte kartofler
Salat med kogte kartofler, asparges og radiser→ Se opskriften
billede med spinatsalat
Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg→ Se opskriften
Pandekageroulade
Pandekageroulade med jordbær→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required