Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Spinat med laks og soltørrede tomater (nem fiskeret)

Spinat med laks og soltørrede tomater (nem fiskeret)

billederesultat for spinat med laks
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook31PinterestSMSEmailMessenger
31
DELINGER

Her er en lækker opskrift på spinat med laks, der nemt laves i et fad i ovnen. Skøn hverdagsmad med bla. soltørrede tomater og rødløg.

Spinat med laks er en både lækker og hurtig omgang hverdagsmad, hvor fiskeretten laves færdig i et fad i ovnen.

Opskriften er til fire personer med et godt stykke laks til hver, og retten laves også med soltørrede tomater og rødløg.

Opskrift på spinat med laks

Spinat med laks og soltørrede tomater (nem fiskeret)

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
5 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her er en lækker opskrift på spinat med laks, der nemt laves i et fad i ovnen. Skøn hverdagsmad med bla. soltørrede tomater og rødløg.
Antal: 4
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 pose spinat (frossen - - eller 1 kg. frisk)
  • 2-3 rødløg (finthakket)
  • 5-6 soltørrede tomater (finthakkede)
  • 3-4 dl madlavningsfløde
  • 4 stykker laks
  • 1 citron

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Spinaten optøs i mikroovn eller med en smule vand i en gryde. Knug spinaten for vand.
  2. Svits løget i lidt smør. Kom også de hakkede soltørrede tomater ved.
  3. Når det er svitses lidt sammen, hældes spinaten ved og der smages godt til med salt, friskkværnet peber og citronsaft. Hæld det i et fad.
  4. Læg laksen på toppen og krydr fisken med salt og friskkværnet peber.
  5. Hæld (madlavnings)fløde over og sæt i ovnen ved 190 grader i 20 minutter.
  6. Kom lidt revet citronskal på toppen af laksen efter den er bagt i ovnen.

Næringsindhold

Kalorier250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Spinat med laks serveres straks. Evt. med kogte kartofler eller en salat til.

Se også disse opskrifter med laks:

Indbagt laks med spinat i filodej på 30 minutter
Opskrift på indbagt laks, der pakkes ind i filodej. Laksen lægges med frisk spinat, og pakkerne steges helt sprøde i ovnen i 15 minutter.
Se opskriften her
billederesultat for indbagt laks i filodej
Laks en papilotte
En opskrift på laks en papilotte, og bag det fine navn gemmer sig laks, der pakkes ind i bagepapir sammen med grøntsager og bages i ovnen.
Se opskriften her
billederesultat for laks en papilotte
Laks med lynstegte grøntsager på 20 minutter
Her er en opskrift på lækker laks med lynstegte grøntsager. Det er en sund og meget hurtig fiskeret til aftensmad, som alle kan lide.
Se opskriften her
billederesultat for laks med lynstegte grøntsager
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Glædelig jul - giv dig selv en gave og bliv PLUS-medlem nu

madens verden logo opskrifter på god mad

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul. Men har du overvejet, at give dig selv en gave og blive PLUS-medlem af Madens Verden? Det bliver både du og vi glade for.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required