Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Spansk kartoffelsalat med tun: Papas aliñás

Spansk kartoffelsalat med tun: Papas aliñás

Spansk kartoffelsalat Papas aliñás
5 fra 17 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
19
SHARES
FacebookMessenger19PinterestEmailSMS

Spansk kartoffelsalat med tun og æg kan serveres som en herlig mættende frokost eller som aftensmad med et godt, groft brød til.

Spansk kartoffelsalat er helt enkel at lave, men der er masser af smag og næring i den.

Kartoffelsalaten hedder Papas aliñás og stammer fra Andalusien i Sydspanien. Her er det en klassiker på lige fod med vores egen kartoffelsalat.

Det er frivilligt, om du tilsætter tun til salaten, men skal den mætte og fylde, er det bedst at spise den med tun.

Du kan også selv vurdere, om du vil have oliven i spansk kartoffelsalat. Hvis du ikke kan lide oliven, kunne du jo blande lidt kapers i i stedet.

Hvad der til gengæld er vigtigt, er, at du bruger en rigtig god jomfruolivenolie. Da der ikke er krydderier i salaten, betyder oliens kvalitet alt.

Det er Maca Garzón Curbelo, der står bag Instagramprofilen @enfarverigbid, som har lavet opskriften. Og vi siger tak for lån.

Opskrift på spansk kartoffelsalat

Spansk kartoffelsalat med tun: Papas aliñás

Maca Garzón Curbelo
5 fra 17 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Spansk kartoffelsalat med tun og æg kan serveres som en herlig mættende frokost eller som aftensmad med et godt, groft brød til.
Antal: 2 personer
Ret: Frokost, Salat
Køkken: Spansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 6 kartofler mellemstore
  • 2 æg
  • 2 forårsløg
  • 1 bundt persille
  • olivenolie
  • salt
  • 1 dåse tun i vand
  • oliven

Fremgangsmåde

  1. Skræl kartoflerne og kog dem i 20-25 minuter indtil de er bløde.
  2. Skær kartoflerne omhyggeligt i små firkanter, mens de stadig er varme.
  3. Læg kartoflerne i en skål og tilsæt de hakkede forårsløg. Bland det sammen med en ske.
  4. Tilsæt hakket persille og tun, bland det hele igen.
  5. Tilføj lidt salt og top det hele med ekstra jomfruolivenolie. Det er vigtigt, at kartoflerne forbliver varme, så de bedre kan tage noget af smagen fra olivenolien.
  6. Kog 2 æg i 10 minutter, skræl dem og skær dem i små stykker. Tilføj dem så til salaten.
  7. Top salaten en sidste gang med olivenolie.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Du kan eventuelt servere denne ret til et rigtig godt, hjemmebagt brød som et af disse:

Verdens bedste grydebrød
Grydebrød. Her er min opskrift på verdens bedste brød bagt i gryde, der med garanti aldrig slår fejl. Giver et luftigt brød med sprød skorpe.
Se opskriften her
billede med grydebrød
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat
  • Billede af squashsalat af rå squash.
    Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required