Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Sommerpande med kylling og kål

Sommerpande med kylling og kål

sommerpande med kylling og kål
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
56
SHARES
FacebookMessenger56PinterestEmailSMS

Sommerpande med kylling og kål er en nem, hurtig og lækker ret, hvor det hele tilberedes i en stor pande. Her bruges kylling inderfilet.

Her får du min opskrift på en nem sommerpande med kylling og kål, og den er både hurtig og velsmagende.

Jeg har udviklet opskriften netop ud fra, at den skal være nem og uden for mange ingredienser. Den er samtidig kolesterolvenlig, da den ikke indeholder hverken smør eller fløde.

Jeg har anvendt kyllingeinderfilet, men du kan også bruge kyllingebryst, der dog skal steges lidt længere. Generelt kan mængden af spidskål og blomkål justeres som du synes.

Se også mine opskrifter på:

  • Lynstegt kylling med spidskål og soya
  • Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad
  • Spidskål i fad med kylling og kartofler
  • Hakket kylling

Opskrift på sommerpande

Opskriften er beregnet til fire personer som et hovedmåltid.

Sommerpande med kylling og kål

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Sommerpande med kylling og kål er en nem, hurtig og lækker ret, hvor det hele tilberedes i en stor pande. Her bruges kylling inderfilet.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g kyllingeinderfilet
  • olie (til stegning)
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 løg (hakket)
  • 4 fed hvidløg
  • 1 lille blomkål (hakkes groft)
  • 1 lille spidskål (snittes groft)
  • 4 spsk soltørrede tomater (i olie, i tern)
  • citronsaft (friskpresset)
  • 1 håndfuld persille (hakket)

Fremgangsmåde

  1. Til sommerpande starter du med at stege 500 g kyllingeinderfilet på en meget varm og stor pande i lidt olie. Du kan bruge olivenolie eller rapsolie. Steges ca. 3 minutter på hver side, krydres med salt og friskkværnet peber og lægges til side.
  2. Snit alle grøntsagerne som beskrevet.
  3. Stil panden tilbage på kogepladen, og kom lidt mere olie på. Steg så 1 løg og 4 fed hvidløg i et minuts tid uden det tager farve.
  4. Kom 1 lille blomkål ved og lad det stege et par minutter mere. Tilsæt om nødvendigt lidt mere olie.
  5. Tilsæt 1 lille spidskål sammen med 4 spsk soltørrede tomater og lad det stege et par minutter mere, så kålen falder en smule sammen, men grøntsagerne skal stadig have lidt friskhed og bid. Sluk for kogepladen.
  6. Smag til friskpresset citronsaft, salt og peber. Vend 1 håndfuld persille persille i.
  7. Anret de stegte stykker kylingeinderfilet øverst og så er retten klar.

Næringsindhold

Kalorier338kcalKulhydrater23gProtein32gFedt15gMættet fedt2gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt9gTransfedt0.01gKolesterol80mgNatrium795mgKalium1460mgKostfibre8gSukker5gVitamin A453IUVitamin C139mgCalcium147mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Sommerpanden serveres straks, og du kan blot stille pande på bordet.

Serveres gerne med et stykke groft brød til. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Henning Thagaard skriver

    august 30, 2025 at 7:42 pm

    Hej Holger
    Tusind tak for dine mange gode opskrifter.
    Denne sommerpande med kylling og kål er også god med “nye” kartofler. Både denne og mange af dine andre panderetter laver jeg med fordel i wok!
    Vh Henning

    Svar
  2. Kitty Primdal skriver

    juli 28, 2025 at 8:46 pm

    Super lækker ret

    Svar
  3. Jan Kristensen skriver

    juli 22, 2025 at 7:50 pm

    Nem hurtig ret der også smager godt.

    Svar
  4. Else skriver

    juni 28, 2025 at 2:53 pm

    Svar
  5. Henny jensen skriver

    juli 20, 2024 at 3:30 pm

    Jatak det digligt med dine gode opskrifter her 👍👍👍

    Svar
  6. Lone Mathilde Marie Jørgensen skriver

    juli 17, 2024 at 10:34 am

    Den skal prøves her I weekenden, hvor jeg får besøg af mine 3 mostre. Der skulle blive supergodt sommervejr. Så er det dejligt med mad, der er enkelt og lækkert. Sommer hilsen fra det dejlige Nordjylland 😊🌞

    Svar
  7. Holger Rørby Madsen skriver

    juli 16, 2024 at 11:14 am

    Tak fordi du bruger opskriften på sommerpanden. Kom gerne med din mening om den.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required