Sojamandler er den nemmeste opskrift på en lækker snack, som også kan bruges som drys til salater. De laves med kun to ingredienser.
Sojamandler smager virkelig lækkert og så er de også utrolig nemme at lave, de tager kun lige knap fem minutter og indeholder kun to ingredienser hvilke selfølgelig er soyasauce og mandler.
Det første step af opskriften er at riste nødderne sprøde, derefter tilføjer du bare soyasaucen som koges ind og dækker nødder. Når de efterfølgende køles ned så vil de stadig være sprøde.
Jeg laver dem ofte som en snack til øl om weekenden eller som drys til en salat i hverdagen.
Opskrift på sojamandler
Ingredienser
- 100 gram mandler
- 2 spsk sojasauce
Sådan gør du
- Start med at tage en pande og varm den op ved mellemhøj varme. Tilføj nu mandlerne.
- Lad dem riste i cirka tre minutter, eller indtil de virker sprøde på alle sider. Vær ekstra opmærksom på at røre rundt i dem, så de ristes jævnt.
- Tilføj sojasauce og rør godt rundt i dem. Lad nu mandlerne stege i et par minutter, så sojasaucen bliver kogt ind og dækker alle mandlerne.
- Lad dine sojamandler køle af på noget bagepapir og spis dem, når de er helt afkølede.
Tip
Prøv også at tilføje et krydderi til dine sojamandler, så som chilipulver eller en smule honning.
Se også andre opskrifter på hurtige snacks:
Saltede mandler - opskrift på nemme saltmandler

Comments
No Comments