Se her hvordan du nemt laver smørrebrød med rullepølse og sky. Klassisk og dansk smørrebrød når det er allerbedst, og med en nem opskrift.
Smørrebrød med rullepølse og sky. Så bliver det næsten ikke mere dansk i køkkenet.
Smørrebrød er altid populært, og denne klassiker med rullepølse, sky og løgringe smager altså himmelsk godt.
Opskriften giver fire stykker smørrebrød, men den jo nem at gange op. Eller lav den sammen med andre stykker smørrebrød, som du finder opskrifter på længere nede.
God til en frokost - men bestemt også fin som aftensmad, hvor der skal 2-3 stykker smørrebrød til hver. Afhængig af sult og størrelse.
Opskrift på smørrebrød med rullepølse
Smørrebrød med rullepølse, sky og andet lækkert
Ingredienser
- 4 skiver rugbrød
- 1 romainesalat
- 8 skiver rullepølse - god kvalitet, gerne lidt tykke skiver, evt. en hjemmelavet rullepølse
- 4 skiver sky - en god kraftsky
- 1 rødløg - i tynde skiver
- 2 små tomater - evt. cherry
- 1 bakke karse
Sådan gør du
- Læg en skive rugbrød nederst. Du kan vælge at riste rugbrødskiverne kort, og de kan også smøres med smør. Det er op til dig, men hvis du vil spare lidt på kalorierne, kan smørret sagtens undværes.
- Romainesalat skylles og bladene skæres fri. Læg et blad eller to på hvert stykke brød.
- Derefter et par skiver rullepølse på hver. Jeg har her anvendt gode og tykke skiver, og derfor synes jeg to skiver pr. smørrebrød er nok, men er det tyndere skiver, kan du med fordel lægge tre på hver.
- Derefter skal hvert stykke smørrebrød med rullepølse toppes med en skive sky, løgringe, lidt karse og et par kvarte små tomater. Simpelt, men godt, og som sådan en rullepølsemad skal laves.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Det færdige smørrebrød med rullepølse er nu klar til servering.
Du kan dog sagtens lave det god tid i forvejen, og så blot opbevare smørrebrødet på køl indtil det skal på bordet.
Se også disse opskrifter på smørrebrød:
- Ingen reklamer og annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe lækre opskrifter
- Fortsat udvikling af Danmarks bedste madunivers
- Kæmpe tak herfra fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: