Opskrift på proteinholdige skyrboller bagt i airfryer med skyr, havregryn og æg - og uden fedtstof. Hurtige, nemme og sunde boller.
Oversigt over indhold
Her får du opskriften på de lækreste skyrboller bagt i airfryer.
Det er proteinrige boller bagt med skyr, havregryn og æg, som du kan have klar på en god halv time, fra du går i gang, til du hiver dem ud af airfryeren.
De er nemme og hurtige at bage og derfor de helt perfekte morgenboller, som også er sunde og smager skønt.
Skyrboller i airfryer indeholder masser af protein fra skyr og æg, og så har bollerne samtidig et lavt kalorieindhold.
Du får 5 skyrboller ud af opskriften.
Se også mine opskrifter på:
- Skyrboller - nemme og glutenfrie proteinboller
- Koldhævede speltboller i airfryer
- Nemt brød i airfryer - uden æltning
- Ciabattaboller i airfryer
Opskrift på nemme skyrboller i airfryer
Skyrboller i airfryer
Ingredienser
- 200 g skyr
- 2 æg
- 150 g havregryn
- 7,5 g bagepulver
- 2,5 g salt
Fremgangsmåde
- Når du skal lave dine skyrboller i airfryer, skal du starte med at veje skyr af i en skål, som er stor nok til, at du kan røre alle ingredienserne sammen i den.
- Slå herefter to æg ud i en anden skål og hæld dem ned til skyren. Rør sammen med en grydeske.
- Vej nu de tørre ingredienser af og rør dem sammen med skyr-ægge-blandingen.
- Lad så dejen stå og hvile i 10 minutter, så havregrynene kan suge fugten i dejen, og den får en fastere konsistens.
- Jeg foretrækker at bage skyrboller i airfryer på bagepapir, så dejen ikke sidder fast i kurven. Men for at sørge for, at luften let kan komme rundt i airfryeren, klipper jeg fem små stykker bagepapir på størrelse med skyrbollerne.
- Tag en skål med koldt vand og to spiseskeer. Gør skeerne våde i vandet og form nu skyrbollerne med skeerne. Placer hver bolle forsigtigt på en firkant bagepapir.
- Bag skyrboller i airfryer i 15 minutter ved 180 grader.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Nu skal dine skyrboller i airfryer blot køle lidt af, så er de klar til at blive spist!
Skyrbollerne egner sig fint til at blive frosset ned, så du nemt kan tage en bolle op, når du har lyst. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Pia Maria Larsen skriver
Hej
Jeg elsker disse skyrboller, men hvad gør jeg forkert ??
Jeg bruger bagepapir, men bollerne sidder så meget fast, at de ikke kan løsnes, uden at det meste af bunden ryger af !!