Indhold
Skyrboller i airfryer
Fremgangsmåde
- Når du skal lave dine skyrboller i airfryer, skal du starte med at veje 200 g skyr af i en skål, som er stor nok til, at du kan røre alle ingredienserne sammen i den.
- Slå herefter 2 æg ud i en anden skål og hæld dem ned til skyren. Rør sammen med en grydeske.
- Vej nu 150 g havregryn, 7,5 g bagepulver og 2,5 g salt af, og rør dem sammen med skyr-ægge-blandingen.
- Lad så dejen stå og hvile i 10 minutter, så havregrynene kan suge fugten i dejen, og den får en fastere konsistens.
- Jeg foretrækker at bage skyrboller i airfryer på bagepapir, så dejen ikke sidder fast i kurven. Men for at sørge for, at luften let kan komme rundt i airfryeren, klipper jeg fem små stykker bagepapir på størrelse med skyrbollerne.
- Tag en skål med koldt vand og to spiseskeer. Gør skeerne våde i vandet og form nu skyrbollerne med skeerne. Placer hver bolle forsigtigt på en firkant bagepapir.
- Bag skyrboller i airfryer i 15 minutter ved 180 grader.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på nemme skyrboller i airfryer
Her får du opskriften på de lækreste skyrboller bagt i airfryer.
Det er proteinrige boller bagt med skyr, havregryn og æg, som du kan have klar på en god halv time, fra du går i gang, til du hiver dem ud af airfryeren.
De er nemme og hurtige at bage og derfor de helt perfekte morgenboller, som også er sunde og smager skønt.
Skyrboller i airfryer indeholder masser af protein fra skyr og æg, og så har bollerne samtidig et lavt kalorieindhold.
Du får 5 skyrboller ud af opskriften.
Se også mine opskrifter på:
- Skyrboller - nemme og glutenfrie proteinboller
- Koldhævede speltboller i airfryer
- Nemt brød i airfryer - uden æltning
- Ciabattaboller i airfryer
Tips
Nu skal dine skyrboller i airfryer blot køle lidt af, så er de klar til at blive spist!
Skyrbollerne egner sig fint til at blive frosset ned, så du nemt kan tage en bolle op, når du har lyst. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Pia Maria Larsen skriver
Hej
Jeg elsker disse skyrboller, men hvad gør jeg forkert ??
Jeg bruger bagepapir, men bollerne sidder så meget fast, at de ikke kan løsnes, uden at det meste af bunden ryger af !!
Porsby skriver
Skønne skyrboller ikke sidste gang…
Trine Andersen skriver
Lækre boller, tilføjede 1 gnalling (ært str.) frisk gær, 1/2 tskf xanthan gum og ca 1/2 tskf bageenzymer. Derudover blendede jeg havregrynene lidt, så de ikke var så grove (ikke til mel) og kom nogle solsikkekerner, hørfrø og sesamfrø i. Gemte lidt af disse frø, som jeg rullede bollerne i. Lavede 5 stk.
Ak skriver
Overraskende gode og svampede boller.
Og det er godt nok nemt med bagepulver.
Mange tak!
Holger Rørby Madsen skriver
Hejsa
Ja, man bliver faktisk lidt overrasket over hvor lækre skyrbollerne - og det er da nemt 🙂
Alt det bedste
Holger
Gitte Kamper skriver
Har lige bagt skyrboller Air fryer, tænker om det er noget med forholdene i opskriften, nu har jeg bagt dem 2 gange og smidt dem væk, de var helt uspiselig alt for meget salt, anden gang reducerede jeg til under det halve men stadig uspiselig😢
Holger Rørby Madsen skriver
Hej Gitte
Godt du skriver, men enten har du noget kraftigt salt, eller også snyder din vægt 🙂
Der skal 2,5 gram salt i skyrbollerne, så den er god nok.
Du må prøve igen.
Alt det bedste
Holger
Ak skriver
Jeg har googlet mig til at 2,5g salt er ca 1/2 tsk.
Min vægt reagerer ikke korrekt på den lille mængde. Måske din har samme problem.
Dyrendal skriver
Overraskende skønne boller. Absolut ikke sidste gang, de bages. Sprøde og bløde…. 👏👍
Holger Rørby Madsen skriver
Hej Dyrendal
Mange tak - det lyder godt. Og så er de jo nemme bage i airfryeren 🙂
Alt det bedste
Holger