Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Airfryer › Skyrboller i airfryer

Skyrboller i airfryer (med havregryn og æg)

Skyrboller i airfryer
4.9 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
142
SHARES
FacebookMessenger142PinterestEmailSMS
Indhold
  • Skyrboller i airfryer
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på nemme skyrboller i airfryer
  • Tips
  • Kommentarer

Skyrboller i airfryer

KatrineKatrine Rørby Madsen
4.9 fra 8 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Opskrift på proteinholdige skyrboller bagt i airfryer med skyr, havregryn og æg - og uden fedtstof. Hurtige, nemme og sunde boller.
Antal: 5
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g skyr
  • 2 æg
  • 150 g havregryn
  • 7,5 g bagepulver
  • 2,5 g salt

Fremgangsmåde

  1. Når du skal lave dine skyrboller i airfryer, skal du starte med at veje 200 g skyr af i en skål, som er stor nok til, at du kan røre alle ingredienserne sammen i den.
  2. Slå herefter 2 æg ud i en anden skål og hæld dem ned til skyren. Rør sammen med en grydeske.
  3. Vej nu 150 g havregryn, 7,5 g bagepulver og 2,5 g salt af, og rør dem sammen med skyr-ægge-blandingen.
  4. Lad så dejen stå og hvile i 10 minutter, så havregrynene kan suge fugten i dejen, og den får en fastere konsistens.
  5. Jeg foretrækker at bage skyrboller i airfryer på bagepapir, så dejen ikke sidder fast i kurven. Men for at sørge for, at luften let kan komme rundt i airfryeren, klipper jeg fem små stykker bagepapir på størrelse med skyrbollerne.
  6. Tag en skål med koldt vand og to spiseskeer. Gør skeerne våde i vandet og form nu skyrbollerne med skeerne. Placer hver bolle forsigtigt på en firkant bagepapir.
  7. Bag skyrboller i airfryer i 15 minutter ved 180 grader.

Næringsindhold

Kalorier162kcalKulhydrater22gProtein7gFedt5gMættet fedt2gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt1gTransfedt0.01gKolesterol71mgNatrium648mgKalium166mgKostfibre3gSukker2gVitamin A135IUVitamin C0.2mgCalcium70mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på nemme skyrboller i airfryer

Her får du opskriften på de lækreste skyrboller bagt i airfryer.

Det er proteinrige boller bagt med skyr, havregryn og æg, som du kan have klar på en god halv time, fra du går i gang, til du hiver dem ud af airfryeren.

De er nemme og hurtige at bage og derfor de helt perfekte morgenboller, som også er sunde og smager skønt.

Skyrboller i airfryer indeholder masser af protein fra skyr og æg, og så har bollerne samtidig et lavt kalorieindhold.

Du får 5 skyrboller ud af opskriften.

Se også mine opskrifter på:

  • Skyrboller - nemme og glutenfrie proteinboller
  • Koldhævede speltboller i airfryer
  • Nemt brød i airfryer - uden æltning
  • Ciabattaboller i airfryer

Tips

Nu skal dine skyrboller i airfryer blot køle lidt af, så er de klar til at blive spist!

Skyrbollerne egner sig fint til at blive frosset ned, så du nemt kan tage en bolle op, når du har lyst. Velbekomme.

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Pia Maria Larsen skriver

    marts 10, 2025 at 5:30 pm

    Hej
    Jeg elsker disse skyrboller, men hvad gør jeg forkert ??
    Jeg bruger bagepapir, men bollerne sidder så meget fast, at de ikke kan løsnes, uden at det meste af bunden ryger af !!

    Svar
  2. Porsby skriver

    januar 04, 2025 at 5:07 pm

    Skønne skyrboller ikke sidste gang…

    Svar
  3. Trine Andersen skriver

    august 19, 2024 at 1:04 pm

    Lækre boller, tilføjede 1 gnalling (ært str.) frisk gær, 1/2 tskf xanthan gum og ca 1/2 tskf bageenzymer. Derudover blendede jeg havregrynene lidt, så de ikke var så grove (ikke til mel) og kom nogle solsikkekerner, hørfrø og sesamfrø i. Gemte lidt af disse frø, som jeg rullede bollerne i. Lavede 5 stk.

    Svar
  4. Ak skriver

    februar 06, 2024 at 8:40 pm

    Overraskende gode og svampede boller.
    Og det er godt nok nemt med bagepulver.

    Mange tak!

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      februar 07, 2024 at 7:54 am

      Hejsa
      Ja, man bliver faktisk lidt overrasket over hvor lækre skyrbollerne - og det er da nemt 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  5. Gitte Kamper skriver

    februar 01, 2024 at 8:13 am

    Har lige bagt skyrboller Air fryer, tænker om det er noget med forholdene i opskriften, nu har jeg bagt dem 2 gange og smidt dem væk, de var helt uspiselig alt for meget salt, anden gang reducerede jeg til under det halve men stadig uspiselig😢

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      februar 01, 2024 at 9:41 am

      Hej Gitte
      Godt du skriver, men enten har du noget kraftigt salt, eller også snyder din vægt 🙂
      Der skal 2,5 gram salt i skyrbollerne, så den er god nok.
      Du må prøve igen.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
    • Ak skriver

      februar 05, 2024 at 3:42 pm

      Jeg har googlet mig til at 2,5g salt er ca 1/2 tsk.
      Min vægt reagerer ikke korrekt på den lille mængde. Måske din har samme problem.

      Svar
  6. Dyrendal skriver

    januar 30, 2024 at 12:48 pm

    Overraskende skønne boller. Absolut ikke sidste gang, de bages. Sprøde og bløde…. 👏👍

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      januar 30, 2024 at 1:37 pm

      Hej Dyrendal
      Mange tak - det lyder godt. Og så er de jo nemme bage i airfryeren 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • banankage i airfryer
    Banankage i airfryer (nem opskrift uden smør)
  • Italiensk gris i airfryer
    Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg
  • hindbærgalette i airfryer
    Hindbærgalette i airfryer
  • ferskentærte i airfryer
    Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required