• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Drinks og cocktails › Sangria - klassisk opskrift på den spanske sommerdrik

Sangria - klassisk opskrift på den spanske sommerdrik

Sangria
4.7 fra 54 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
74
SHARES
FacebookMessenger74PinterestEmailSMSSubscribe

Sangria med rødvin, frugt og brandy er en sommerdrik som ingen anden. Her er masser af smag og flotte farver. Sådan laver du den selv.

Sangria er en drik, som mange forbinder med feriedage i Spanien.

Rødvinsdrinken med de forskellige frugt-tern, brandy, appelsinsaft og isterninger er ren nydelse på en lun sommeraften.

Herhjemme er drikken blevet mere og mere populær, man kan sågar købe den i kartoner.

Men und dig selv at lave en rigtig, autentisk og klassisk sangria med spansk rødvin og brandy. Bedre drinks findes ikke, når I skal i feriestemning.

Se flere lækre drinks:

  • Aperol Spritz
  • Gin Hass
  • Mojito
  • Hvid sangria

Opskrift på sangria

Sangria
Karen SenecaKaren Seneca

Sangria

4.65 fra 54 stemmer
Sangria med rødvin, frugt og brandy er en sommerdrik som ingen anden. Her er masser af smag og flotte farver. Sådan laver du den selv.
Forb. tid 15 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Drinks
Køkken: Spansk
Kalorier: 314
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 75 cl rødvin - Rioja el.lign.
  • 1 dl brandy
  • 1 dl appelsinsaft - gerne friskpresset
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk vand
  • 1 stang kanel - 3 cm.
  • 0,5 citron - i skiver
  • 1 appelsin - i tern
  • 1 pære - i tern
  • 1 fersken - i tern
  • isterninger

Fremgangsmåde
 

  1. Bland brandy, rødvin og friskpresset appelsinsaft.
  2. Lav en sirup ved at koge sukkeret og kanelstangen op i vand, til sukkeret er smeltet. Køl af og fjern kanelstangen.
  3. Bland sukkervandet med alkoholen i en stor kande.
  4. Skær fersken, appelsin og pære i tern.
  5. Skær citronen i skiver. Du kan bruge en halv eller en hel alt efter smag.
  6. Hæld frugterne i sangriaen og tilsæt isterningerne.
  7. Server eventuelt din sangria med citronmelisseblade eller mynteblade.

Næringsindhold

Kalorier: 314kcalKulhydrater: 30gProtein: 1gFedt: 0.3gMættet fedt: 0.04gFlerumættet fedt: 0.1gEnkelumættet fedt: 0.1gNatrium: 14mgKalium: 468mgKostfibre: 4gSukker: 20gVitamin A: 266IUVitamin C: 41mgCalcium: 49mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Appelsiner og citroner er vigtige smagsgivere til en klassisk sangria. De andre frugter kan du skifte ud, som du vil.

Mange kommer jordbær i, men hvis sangriaen ikke skal drikkes med det samme, bliver de meget bløde.

Har du ikke har brandy, kan du udskifte den med Grand Marinier eller en anden stærk spiritus som vodka.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
italiensk bøf
Italiensk bøf→ Se opskriften
billede med et stykke gateau marcel kage
Gateau Marcel - nem og lækker opskrift på glutenfri kage→ Se opskriften
billede med svinemørbrad
Svinemørbrad på grill - med stegetid og kernetemperatur→ Se opskriften
billede med smørstegte kartofler
Smørstegte kartofler→ Se opskriften
hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør
Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør→ Se opskriften
Billede resultat for bagte nye kartofler
Bagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grill→ Se opskriften
salat med nye ærter og agurk
Salat med nye ærter, agurk og ærteskud→ Se opskriften
hyldeblomst panna cotta
Hyldeblomst panna cotta - opskrift på en skøn dessert→ Se opskriften
Billede med parmaskinke.
Parmaskinke - alt om den lækre italienske skinke→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required